Numere norocoase în funcţie de data naşterii. Eşti un câştigător?

numere norocoase jpeg

Data naşterii este un moment important din viaţa omului, momentul naşterii indică trăsături de personalitate, predispoziţii la afecţiuni şi numere norocoase. Numerele norocoase sunt o şansă de câştig, aşadar alege să pui la Loto şi numerele care îţi sunt predestinate să te ajute. Iată tot ce trebuie să ştii despre numere norocoase în funcţie de data naşterii.

Oamenii născuţi în luna ianuarie sunt foarte grijulii,cooperanţi,cu spirit întreprinzător. Numerele norocoase ale celor născuţi în ianuarie se consideră a fi 1,7,3,15,39,94. De asemenea,cei născuţi în ziua de miercuri sunt favorizaţi,deoarece aceasta este ziua norocoasă a primei luni din an.

Luna lui Făurar este luna visătorilor,aceştia fiind favorizaţi în zilele de vineri,ziua norocoasă a lunii Februarie. Numerele norocoase pentru cei născuţi în această lună sunt 2,6,4,7,19,66. Foarte determinaţi şi atenţi la cei din jur,oamenii născuţi în această lună au tendinţe de autoimpunere şi le place să fie în continuă dezvoltare personală.

Numere norocoase în funcţie de data naşterii – cei născuţi în luna martie au mari şanse de câştig în zilele când se simt siguri pe ei

Luna martie este luna persoanelor cu har,cu mult talent,dar şi cu multe lupte interioare. Numerele lor norocoase sunt 3,33,8,17,19,71. Peştii au şanse mari de câştig în zilele când se simt siguri pe ei.

Când vine vorba de numere norocoase în funcţie de data naşterii, persoanele născute în luna aprilie trebuie să ştie că sunt persoane foarte straşnice,puternice,echilibrate şi,de obicei,cu mult noroc. Aşadar,ar trebui să îşi încerce norocul cu următoarele numere:1,9,43,22,3,10.

Luna mai este luna persoanelor care s-au născut pentru a fi conducători,pentru a-i organiza pe ceilalţi. Nu le place să piardă şi de cele mai multe ori au noroc din plin la jocurile Loto. Încearcă-ţi norocul cu următoarele numere:7,55,63,8,69,9.

Numere norocoase în funcţie de data naşterii – cei care joacă din distracţie pot câştiga cel mai uşor

Visătorii lunii iunie nu sunt cele mai ahtiate după jocurile de noroc,însă pentru cele care vor să vadă dacă pot câştiga ceva atât de uşor să încerce următoarele numere norocoase în funcţie de data naşterii: 5,13,77,91,42,6.

Persoanele născute în luna iulie sunt foarte familiste şi statornice,de aceea vor căuta să ofere totul în familie. Vor să aibă cât mai mult,nu pentru ei,ci pentru toţi cei dragi. Deci,orice vine cu foarte puţin efort este bine primit,iar numerele lor norocoase sunt 2,9,51,11,34,46.

Puternicii lunii august nu vor neapărat câştiguri atât de uşoare,căci sunt în stare să se ocupe singuri de asta,dar le place luxul şi au noroc. Aşadar,nu ezita să îţi încerci norocul cu următoarele numere:10,33,14,45,9,1.

Persoanele născute în luna septembrie sunt mai sceptice când vine vorba de încercat norocul şi de numere norocoase în funcţie de data naşterii, dar atunci când se hotărăsc, au şanse la fel de mari ca oricine. Aşa că,ar putea să încerce cu numerele 5,30,93,16,45,24.

Numere norocoase în funcţie de data naşterii – luna noiembrie,luna câştigătorilor

Luna octombrie este destinată persoanelor foarte diplomate,sincere,prezentabile şi cu simţul umorului foarte bine dezvoltat. Nu sunt neapărat persoane care să adore jocurile de noroc,dar atunci când o fac ar trebui să încerce cu numerele 6,9,53,29,7,14.

Persoanele născute în zilele friguroase de noiembrie sunt persoane foarte norocoase. Nu ar trebui să ezite să joace la Loto mai des,au mari şanse de câştiguri mari. Iată şi ce numere norocoase în funcţie de data naşterii au: 11,51,86,33,2,4.

Cei născuţi în luna decembrie joacă la Loto doar din curiozitate sau distracţie. Asta nu înseamnă că nu au şanse de câştig,aşadar iată cu ce numere ar trebui să încerce 18,5,10,36,22,49.  



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg