Zodia îţi spune cum să ai succes în 2018

1 78723 original jpg jpeg

Se spune că omul îşi mai face norocul şi cu mâna lui, însă şi destinul are contribuţia sa, putând influenţa succesul în viaţă. Anul 2018 le rezervă tuturor nativilor schimbări semnificative, care le pot transforma viaţa. Află care sunt acestea!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În 2018 trebuie să încetezi să te mai implici într-o mulţime de activităţi, în acelaşi timp. Ai tendinţa să porţi pe umerii tăi mai mult decât ai putea duce, din dorinţa de a realiza cât mai multe lucruri, însă rezultatele pot fi dezastruoase uneori. Pentru a-ţi pune ordine în viaţă şi pentru a avea cu adevărat succes, învaţă să îţi dozezi energia şi să acorzi atenţie priorităţilor.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Având în vedere că eşti taur, soluţia pentru a putea găsi succesul în 2018 este destul de simplă, în comparaţie cu ceilalţi nativi, dar ar putea fi totuşi o provocare, chiar şi pentru tine. Ştii care este aceasta? Renunţarea la lucrurile care nu îţi mai folosesc şi detaşarea de acestea. Eşti foarte încăpăţânată şi vrei ca lucrurile să se facă mereu aşa cum vrei tu, dar dacă vei accepta lucrurile aşa cum vin, renunţând măcar din când în când la control, vei avea numai de câştigat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

De-abia în momentul în care decizi că a venit timpul să renunţi la ataşamentele din trecut vei reuşi să găseşti în sfârşit succesul mult dorit. Până acum ai lăsat lucrurile să se întâmple natural, fără a te implica într-un mod anume, dar, dacă te vei strădui să îţi pui în minte un ţel şi să-l urmezi, vei vedea că anul 2018 este unul transformator, al marilor decizii. Îndrăzneşte!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Anul care vine te va surpinde cu lucruri neaşteptat de bune, cu o singură condiţie: să înveţi să îţi controlezi emoţiile. Dacă până acum ele te-au ghidat în viaţă, determinându-te de multe ori să iei lucrurile prea personal, acum e momentul oportul pentru a face o schimbare. O atitudine relaxată, încrezătoare, îţi va fi de folos în dezvoltarea unei noi identităţi, care nu mai permite emoţiilor să îi domine viaţa.

Leu (23 iulie – 22 august)

Eşti o persoană extrem de activă, însă dacă vrei să ai succes în 2018, renunţă la drumurile lungi, care ajung să fie obositoare la un moment dat. Acordă-ţi mai multa atenţie şi încarcă-ţi bateriile. Nu privi această schimbare ca pe ceva negativ, ci mai degrabă ca o oportunitate de a-ţi trage un pic sufletul şi de a gândi noi strategii care te vor aduce mai aproape de succes.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă eşti o perfecţionistă şi ai impresia că lucrurile puteau fi făcute mereu mai bine, regretele nu te ajută să mai schimbi ceva. Desigur, întotdeana e loc de mai bine, însă aşteptările prea mari te pot face să iroseşti timp preţios şi să fii atât de precaută, încât vei putea rata şanse importante. Anul care vine e recomandat să fii mai mult ancorată în realitate şi să profiţi de oportunităţile care-ţi apar în cale.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă vrei să cunoşti succesul în 2018, trebuie să înveţi să te impui şi să nu îi mai laşi pe alţii să ia decizii în locul tău. Poţi fii uşor copleşită de probleme celorlalţi, aşa că cel mai indicat este să te deconectezi şi să îţi îndrepţi atenţia şi asupra propriei persoane. Iubeşti să păstrezi pacea şi armonia în relaţiile cu cei din jur şi ai face orice să le menţii aşa, încât îţi este greu să spui nu. Im momentul în care vei face ce simţi, atunci vei cunoaşte cu adevărat succesul.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Încrerea – aceasta este cheia către succes în 2018. Încrederea în tine şi în special în cei din jur. Chiar dacă de-a lungul timpului ai fost dezamăgită chiar de cei la care te aşteptai mai puţin, este timpul să laşi bagajul emoţional acolo unde îi e locul, şi anume în trecut. Vei vedea că schimbarea atitudinii vizavi de ceilalţi va schimba dinamica interacţiunii, încât oamenii se vor mula pe aşteptările tale.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti o visătoare, acest lucru nu mai reprezintă o noutate, dar ce-ai zice dacă ai şi lucra pentru dorinţele tale? Dacă rămâi la stadiul de vis, aşteptând ca lucrurile să se întâmple de la sine, e posibil ca aşteptarea să nu se sfârşească niciodată. Provoacă-te să reuşeşti tot ceea ce ţi-ai propus şi nu renunţa până când lucrurile nu se întâmplă aşa cum vrei tu.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Renunţarea la un mod de a vedea lucrurile pesimist şi înlocuirea accestuia cu o atitudine pozitivă va produce schimbări notabile în viaţa ta. Cu cât vei deveni mai entuziasmată şi mai încrezătoare în viaţă şi în şansele pe care aceasta ţi le oferă, cu atât mai mult vei primi în schimb. Ai încrederea că o atitudinde pozitivă va fi răspătită, chiar mai bine decât te poţi aştepta.

Vărsător (21ianuarie – 18 februarie)

Una dintre cele mai mari calităţi ale tale este aceea de a rezolva problemele cu extrem de mare uşurinţă, în special pe ale celorlalţi. În 2018, atenţia ta trebuie să fie îndreptată înspre tine, căci în definitiv, nu poţi ajuta pe cineva cu adevărat până nu te ajuţi întâi pe tine. Şi, ce e cel mai important, evită să cauţi aprobarea celor din jur.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Învaţă să ai mai mult contact cu realitatea. Într-adevăr, este bine să fii o visătoare, căci orice lucru înainte de a se materializa a fost întâi un vis. Totuşi, poţi deveni uşor deziluzionată, ceea ce nu-ţi va face bine. Dacă vrei să cunoşti gustul succesului, te va ajuta foarte mult să iei lucrurile aşa cum sunt, fără să încerci să găseşti prea multe justificări



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg