Zodiacul japonez îţi spune ce personalitate ai

1 68547 original jpg jpeg

Un zodiac care datează din secolul I î.Hr, dar care a devenit cunoscut în secolul al XV –lea, îţi spune ce fel de personalitate ai. Spre deosebire de cel European, acesta are 11 zodii.

Floarea de cireş (15 februarie-20 martie)

Florile de cireş simbolizează viaţa,ceea ce înseamnă că eşti o persoană căreia îi place să se distreze,plină de entuziasm şi spontaneitate. Dacă te-ai născut sub acest semn,înseamnă că eşti o persoană prietenoasă.

Simţi nevoia de afecţiune,de aceea dragostea ocupă un rol important în viaţa ta. Ca şi florile de cireş,eşti o persoană sensibilă,care caută atenţia şia fecţiunea celui din jur. Calmul este trăsătura principală care-I caracterizează pe cei născuţi sub acest semn zodiacal.

Soarele (21 martie-29 aprilie)

Eşti o idealistă,care vede întotdeauna partea plină a paharului. Îţi place să fii în centrul atenţiei şi eşti întotdeauna plină de energie. Chiar şi în zilele în care sănătatatea îţi mai joacă feste,încerci să depăşeşti totul cu optimism.

Te bazezi mult pe intuiţie când iei o decizie. Se numără printre cuceritoarele horoscopului,fiind pline de şarm.Bambusul (30 aprilie-4 iunie)

Te adaptezi foarte repede în orice situaţie şi eşti foarte visătoare. Nu-ţi plac jumătăţile de măsură şi nici nu prea acorzi a doua şansă dacă o persoană te-a trădat.

Eşti perseverentă şi reuşeşti tot ceea ce ţi-ai propus. Iubeşti cu pasiune,însă te plictiseşti repede,de aceea partenerul trebuie să ştie cum să întreţină flacără aprinsă.

Boul (5 iunie – 6 iulie)

Munceşti foarte mult pentru a-aţi atinge obiectivele,însă nu eşti genul de persoană potrivită funcţiilor de conducere pentru că nu prea-ţi place să ieşi în evidenţă.

Eşti o familistăconvinsă,de aceea pentru tine împlinirea se traduce printr-un soţ iubitor şi copii. Îţi găseşti întotdeauna timp să-i ajuţi pe cei din jur,fiind o persoană altruistă.

Floarea de lotus (7iulie – 1 august)

Te caracterizează blândeţea,ai o fire liniştită,dar atunci când eşti nervoasă este mai bine să fii lăsată în pace,căci izbucneşti. Eşti sinceră şi îţi este foarte uşor să-ţi faci prieteni noi.

În dragoste,îţi este cam greu să-ţi exprimi sentimentele,de teama de a nu fi rănită,aşa că nu ar strica să devii un pic mai încrezătoare.

Mai citeşte şi:

Horoscopul îţi dezvăluie dacă este singur şi disponibil

Felul în care scrii îţi dezvălui personalitatea

Podul (2 – 27 august)

Persoanele născute în această prioadă sunt firi romantice,cărora le place arta,de la muzică până la pictură. Pentru a fi fericite,nu pun mare accent pe partea materială. Sunt încăpăţânate şi nici răbdarea nu le caracterizează.

Piatra (28 august-10 octombrie)

Curiozitatea este principala trăsătură de character a acestor nativi,de aceea sunt şi foarte atenţi la detalii. Sunt perfecţionişti,de aceea riscă să treacă şi prin multe dezamăgiri,care vin tocmai din faptul că au aşteptări prea mari. Sunt personae extrovertite,care spun întotdeauna ceea ce gândesc.

Împăratul (11 octombrie – 18 noiembrie)

Au foarte mare încredere în forţele proprii,de aceea merg până în pânzele albe pentru a-şi realize idealurile. Iau viaţa ca pe o provocare din care trebuie să iasă întotdeauna învingători.

Ştiu cum să-şi prioritizeze obiectivele şi sunt genul de personae ideale pentru a deţine funcţii de conducere. Au şi un aer de superioritate,însă sunt persoane de încredere,pe care te poţi baza.

Împărăteasa (19 noiembrie – 26 decembrie)

Ştii întotdeauna ce vrei şi mergi direct la ţintă. Eşti perseverentă,dar ai şi o oarecare doză de egoism. Te caracterizează şi spontaneitatea,de aceea eşti întotdeauna cu replica pregătită.

Visezi la o dragosteideală,care să dureze pentru toată viaţa. Te numeri printer persoanele fidele.

Luna (27 decembrie – 18 ianuarie)

Misterioasă,secretoasă,cu greu îţi deschizi sufletul în faţa cuiva. Eşti o bună ascultătoare,de aceea prietenele se înghesuie să-ţi povestească problemele. Întotdeauna ai o vorbă bună pentru ele.

Te adaptezi greu schimbărilor,eşti o persoană căreia îi place stabilitatea şi care-şi planifică totul,în detaliu.

Broasca ţestoasă sacră (19 ianuarie – 14 februarie)

Întodeauna îţi spui părerea şi nu suporţi minciuna. Eşti foarte inteligentă,sociabilă şi visătoare,dar eşti şi foarte independent,căci ţii enorm la libertatea ta.

Pari cu capul în nori,însă în dezordinea ta există o ordine perfectă. Eşti sociabilă,de aceea îţi faci cu uşurinţă prieteni noi şi eşti o optimistă convinsă. Încăpăţânarea este o altă trăsătură care te caracterizează.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg