Ce calităţi şi defecte ai în funcţie de grupa sanguină

1 64040 original jpg jpeg

Dacă ştii ce grupă sanguină are o persoană, îţi poţi face o idee despre personalitatea ei. Cel puţin aşa susţin japonezii, care au făcut o astfel de tipologie.

Ai grupa 0,eşti generoasă

Persoanele care au această grupă sunt generoase şi loiale prietenilor şi familiilor. Au nevoie de independenţă ca de aer. Sunt,de asemenea,fiinţe extrem de vesele şi de optimiste,care se adaptează uşor oricărei situaţii. Cât despre partea întunecată a personalităţii lor,sunt firi capricioase şi uneori neîndemânatice. Totodată,tind să fie firi delăsătoare,care au mereu nevoie să fie împinse de la spate.

Ai grupa A,eşti perfecţionistă

Le place să organizeze totul în cel mai mic detaliu,astfel încât să fie sigure că nu dau greş! Acestea sunt persoanele cu grupa sanguină A. Sunt angajaţii ideali,căci dau mereu dovadă de seriozitate şi perfecţionism. Calmul este de asemenea o mare calitate a acestor persoane,fiind foarte rare situaţiile în care intră în panică. Cât despre defecte,aroganţa şi orgoliul sun la ele acasă. Nici la capitolul impulsivitate nu stau mai bine!Ai grupa B,eşti individualistă

Persoanele cu grupa B nu se ghidează după reguli,ci ei sunt cele care le fac. Sunt recunoscuţi pentru curiozitatea lor,cât şi pentru entuziasmul cu care fac orice lucru (fie că este vorba de un proiect important,fie că este vorba despre prepararea cinei). Datorită firii sociabile,îşi fac prieteni foarte uşor. O uşoară nesiguranţă de sine şi egoismul se numără printre caracteristicile negative ale acestor oameni.

Ai grupa AB,eşti sensibilă

Sunt firi sensibile,cu înclinaţii artistice. Le place foarte mult să muncească şi sunt persoane de încredere. Te ajută cu plăcere atunci când eşti în impas. Japonezii spun că persoanele cu grupa AB sunt timide şi nu prea le place să călătorească. Zgârcenia este însă cel mai mare minus al lor.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg