Cum să ai noroc în noul an

1 46913 original jpg jpeg

Câte bordeie se găsesc pe lume, parcă tot atâtea obiceiuri iau naştere când vine vorba de atras norocul. Însă nicicând acestea nu prezintă mai multă importanţă ca acum, la acest început de an.

Eşti superstiţioasă şi crezi în puterea unor lucruri care să-ţi schimbe viaţa? Nu-i nimic rău în asta. Indiferent ce te face să crezi în ele,poate că o parte dintre lucrurile bune care ţi se întâmplă li se datorează şi lor. Dacă vrei să ai parte de dragoste......sărutul sub vâsc din noaptea de Revelion îţi garantează că te vei bucura de dragoste tot anul. Şi nu numai de dragoste,pentru că el aduce mult noroc cuplului. Din primele zile ale noului an,nu uita să porţi ceva nou,fie chiar şi o simplă eşarfă,şi să ai la tine ceva de culoare roşie.

Tradiţia spune că în prima zi din an,de Lăsata Secului şi de Dragobete,dacă fetele se uită pe fereastra dormitorului şi văd un bărbat necăsătorit,este semn că se vor mărita în lunile care urmează.

Dacă vrei să-ţi meargă bine în toate...

...posibilităţile sunt nenumărate şi depind doar de imaginaţia ta! Te poţi inspira şi de aici:

Mergi în aceeaşi direcţie cu o pisică neagră şi norocul te va urmări pe tot parcursul anului.

O veche tradiţie grecească spune că dacă spargi vase de lut,de ceramică şi de porţelan,îndepărtezi spiritele rele şi ghinioanele care s-ar putea abate asupra familiei.

N-o fi cel mai „ordonat” mod de petrecere,dar cine ştie,poate că norocul îşi va întoarce faţa spre tine.

Încearcă să porţi o panglică albastră atunci când mergi să negociezi ceva,aşa cum fac germanii,deoarece ai mari şanse ca totul să iasă cum îţi doreşti.

Ai grijă să nu verşi sare din solniţă,pentru că nenorocul te va urmări vreme îndelungată.

În prima zi a anului,fă ceva care are legătură cu serviciul,pentru că astfel vei avea spor la muncă şi succese tot anul. Dar nu munci prea mult,pentru că efectul va fi total opus.

Dacă vrei să ai bani...

... achită-ţi toate datoriile înainte de ultimul minut al anului,ca să nu ai parte de împrumuturi pe viitor. De asemenea,tot anul care vine este indicat,după obiceiurile chinezilor,să ţii la intrarea în casă o broască de argint,care să aibă o tăviţă cu bancnote în faţă. Atât timp cât tăviţa este plină,banii nu vor fi o problemă pentru

tine.

Dacă vrei să fii sănătoasă...

... pune în prima săptămână a anului sare şi pâine pe pragul uşii,ca să nu suferi de vreo boală. Dacă ai vreun necaz,aprinde de Bobotează în casă o lumânare care să ardă până la ziuă,pentru un an liniştit şi cu pace sufletească.

Dacă vrei să fii mereu cu cei dragi...

... la cumpăna dintre ani,fă zgomot şi multă lumină cu clopoţei,artificii şi lanterne,pentru alungarea spiritelor rele. În Norvegia,oamenii merg mai departe cu obiceiurile. Ei dau foc pantofilor vechi,ca să izgonească răul ce s-ar putea abate asupra celor dragi în anul ce urmează.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg