Horoscopul lunii septembrie

1 46465 original jpg jpeg

Află ce au pregătit astrele pentru tine în luna septembrie, în plan sentimental şi-n viaţa de zi cu zi.

Berbec

Sentimente:graţie influenţei benefice a lui Venus,totul îţi este permis luna aceasta în dragoste. Poţi să flirtezi,să te amuzi,să-i joci pe degete pe bărbaţii din jurul tău. Vei fi admirată şi foarte curtată. Te îndrăgosteşti şi e posibil să ţi se facă o propunere romantică pe data de 7.

Carieră:Umorul e arma ta secretă,care te scoate din orice situaţie neplăcută la serviciu. Aşa reuşeşti,totodată,să-i ţii aproape atât pe colegi,cât şi pe cei dragi ţie. Tuturor le plac oamenii veseli,nu? Ai o energie debordantă,care se va concretiza într-o acţiune interesantă pe 15.

Taur

Sentimente:Turbulenţe în relaţia de cuplu. Ai avut o ceartă cu iubitul şi aştepţi ca el să facă primul pas. Nu te impacienta,data de 21 promite ceva în acest sens. Dacă eşti singură,vei avea la sfârşitul lunii (22 septembrie) o întâlnire pe care o vei savura ca pe un desert delicios.

:Lucrurile merg bine,iar obstacolele,fie mari,fie mici,sunt alungate din calea ta de o persoană binevoitoare. Răspunsurile pe care le aştepţi vor fi pozitive şi te vor entuziasma. Vei avea parte de satisfacţii financiare şi de reuşite în plan artistic.

Gemeni

Sentimente:Dacă eşti singură,acum e momentul prielnic să-ţi cauţi perechea. Emani energie pozitivă,eşti atrăgătoare şi seducătoare în această perioadă. Pregăteşte-te pentru data de 11,când un bărbat cu imaginaţie îţi va atrage atenţia. Dacă ai un partener,Venus veghează asupra voastră,ajutându-vă să deveniţi mai apropiaţi.

:Se schimbă ritmul cotidian. Vei fi mai agitată,vei avea mai mult de lucru. Cu toate acestea,îţi păstrezi veselia şi buna dispoziţie. Un coleg de serviciu îţi tot dă sfaturi şi ar fi bine să le urmezi,fiindcă sunt spre binele tău.

Rac

:Pentru tine,sfârşitul verii e un moment tocmai bun pentru a cunoaşte persoanei noi,aşa că fă-ţi loc în agendă. Pe 22 se anunţă o petrecere care se va lăsa cu amintiri plăcute. Călătoreşti cu persoana iubită,descoperi locuri noi şi te entuziasmezi.

:îţi doreşti să avansezi la serviciu,dar mai ai de aşteptat. Luna aceasta ţi se apreciază eforturile şi e posibil să fii inclusă într-un proiect important,alături de colegi noi.

Leu

Drumul tău se va intersecta luna aceasta cu al unui bărbat cu care e posibil să ai o relaţie de lungp durată. Va fi dragoste la prima vedere (15 septembrie),iar şarmul şi senzualitatea ta te vor ajuta să-l cucereşti din prima. Pentru leoaicele aflate într-o relaţie,începutul toamnei aduce înţelegere şi o mai bună comunicare.

:Se prevăd nişte schimbări în plan profesional,ideile tale vor fi bine primite şi răsplătite. 17 va fi zi cu noroc din acest punct de vedere. Îţi vei consolida poziţia şi te vei diferenţia de ceilalţi. Toate proiectele tale vor fi pline de fantezie.

Fecioară

:Primeşte cu inima deschisă ceea ce ţi se oferă. Lasă temerile deoparte şi ai încredere în cei dragi. Descoperi cine era persoana care te admira din umbră şi realizezi că este exact ce căutai.

:proiectele tale se lărgesc foarte mult,activităţile pe care le desfăşori iau amploare şi e posibil să te simţi copleşită. Cere ajutorul familiei sau al prietenilor. Dacă vrei să investeşti,e bine să mai amâni decizia pentru octombrie,când astrele vor fi favorabile în acest sens.

Balanţă

:Până pe data de 18,pluteşti pe un nor de romantism. Luna septembrie se sfârşeşte pentru tine cu mai multe întrebări legate de viaţa amoroasă. Nu eşti prea sigură de ceea ce simţi. În cuplu,atmosfera va fi cam tensionată,dar o surpriză din partea iubitului vă aduce pe calea cea bună.

Carieră:La serviciu,ai parte de tot soiul de colaborări profitabile. Apar şi conflicte,însă totul se va rezolva la jumătatea lunii. Posibilă o mărire de salariu sau un câştig suplimentar în perioada 20-25 septembrie.

Scorpion

:În cuplu,se reaprinde dorinţa. Petreceţi seri romantice în locuri inedite. Eşti mai rebelă,de felul tău,dar spre sfârşitul lunii,devii calmă şi foarte tandră. O ceartă cu un prieten te va pune pe gânduri.

:te pricepi la comerţ şi vrei să începi o afacere în domeniu. Nu va fi uşor,vei întâlni piedici,dar e important să perseverezi. Păstrează semnatul contractelor pentru ziua de 22.

Săgetător

Ştii să seduci şi-ţi vei folosi „armele” până în jurul datei de 18,când preferi să acorzi mai multă atenţie muncii. Îţi place un bărbat din anturajul tău? Flirtează cu el,ai toate şansele să-l cucereşti în această lună.

:muncă,muncă şi iar muncă. Ai avut puţine zile libere,dar nici nu simţi nevoia de mai mult. Îţi place să te afunzi în muncă. Nu semna acte şi nu lua decizii între 15 şi 20. Primeşti o ofertă tentantă spre sfârşitul lunii,pe care e bine s-o accepţi.

Capricorn

Prieteniile trec pe primul plan luna asta. Vizitezi amici şi amice vechi,reiei legăturile cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult.

Eşti în urmă cu realizarea sarcinilor de serviciu,dar şi cu lucrurile ce ţin de gospodărie. Un ajutor nesperat vine pe data de 19,astfel că reuşeşti să reintri în ritmul normal şi să le aduci pe toate la zi.

Vărsător

:Ai parte de multă tandreţe de la partenerul tău,care te răsfaţă. Pe 3 veţi avea de-a face cu o provocare pe care o treceţi cu bine. Dacă eşti singură,te aşteaptă o aventură departe de casă.

:Pe 15 vei primi răsplata pentru un efort pe care l-ai făcut mai de mult. Acest lucru te încurajează şi-ţi dă avânt pentru a te implica în noi acţiuni.

Peşti

:Iubeşti şi te simţi iubită. Nimic nu pare să tulbure în viitorul apropiat relaţia voastră de cuplu. Începând cu data de 18,pentru celibatare va începe un lung şir de nopţi albe,cu petreceri şi ieşiri în lume.

:Ţine cont de intuiţia ta şi totul îţi va merge din plin. Nu te împarţi doar între casă şi serviciu,ci ai şi alte activităţi care te ţin în priză. Mai este loc de ceva nou,poate cursuri de dans,câteva şedinţe de aerobic sau de masaj. După o vară plină,ai nevoie de relaxare.



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg