Actorul din Suleyman a negat că şi-ar fi făcut implant de păr

1 62035 original jpg jpeg

Halit Ergenc, actorul care interpretează rolul Sultanului Suleyman, în serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, a negat recent că şi-ar fi făcut implant de par.

Conform unei ştiri apărute zilele trecute în presa turcă,în care se spunea că Halit Ergenc suferă de calviţie,acesta a ţinut să lămurească acest detaliu.

Doctorul Ilker Manavbasi este cel care s-ar fi ocupat de “pacientul” Halit,şi tot el ar fi  răspândit ştirea conform căreia,din cauza ţinutelor purtate în serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”,care au în componenţî turbane şi coifuri,Halit Ergec ar fi început un tratament împotriva căderii parului. Mai mult,medicul susţine că actorul şi-ar fi făcut implant de păr. Doctorul,specialist în calviţie,a facut o declaraţie în legătură cu situaţia “pacientului”:

”Nu vă pot da detalii în legatură cu pacientul,nu este etic”,a spus medicul.

La auzul acestor lucruri,renumitul actor a reacţionat imediat,negând spusele doctorului.

”Niciun moment nu mi-a trecut prin minte să-mi fac implant de păr. În nicio perioadă a vieţii mele nu m-am gândit la asta. Nu am simţit niciodată nevoia unui asemenea lucru. Este foarte clar de ce persoana care a răspândit acest zvon a făcut acest lucru”,a declarat Halit Ergenc.

Mai mult,Halit l-a acuzat pe doctorul care a imprăştiat vestea că s-a folosit de numele său pentru a-şi face reclamă.

”Dacă zvonul nu conţinea numele persoanei care a intreprins această acţiune (nu îi voi spune doctor,deoarece faptul în sine nu este demn de un doctor) nu simţeam nevoia a da această declaraţie. Însă,este foarte clar că această persoană a luat legătura cu presa,folosindu-se de numele meu,pentru a-şi face reclamă. (…)N-ar fi frumos dacă asemenea persoane şi-ar schimba punctul de vedere? Frumos trebuie să fie sufletul omului,nu doar fizicul său. Omul trebuie să aibă nu doar capul frumos,ci şi ce se găseşte în el”,a spus actorul.

Pe Halit Ergenc îl puteţi urmări în rolul Sultanului Suleyman,din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”,în fiecare joi şi vineri,de la ora 20:00,la Kanal D.



Recente

Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg