Ali Campbell şi-ar dori să cânte cu Eminem

1 48704 original jpg jpeg

Fostul solist al formaţiei de muzică reggae UB40, Ali Campbell a declarat că şi-ar dori o colaborare cu artistul de muzică rap Eminem. Motivul? Amandoi reprezintă "vocile albe ale muzicii negre".

Aceasta a povestit în cadrul conferinţei de presă de ieri,16 iunie,că albumul său recent intitulat "Great British Songs" s-a născut din plăcerea de a interpreta coveruri ale unor cântăreţi consacraţi de origine britanică.Printre cele mai iubite piese muzicale se numără "You Really Got Me" (The Kinks),"Hard Days Night" (The Beatles),"Paint It Black" (Rolling Stones),

Artistul a mai amintit despre motivul plecării din trupa UB40 (în 2008,după 28 de ani alături de trupă).  "Nu ne mai înţelegeam cu managerul nostru. M-am simţit puţin trădat",a declarat artistul.

Ali Campbell este un cântăreţ de muzică reggae apreciat atât în ţara sa cât şi peste hotare,reuşind să vândă de-a lungul carierei sale peste 60 de milioane de discuri în toată lumea. Pe lângă numeroasele piese care s-au impus în topurile U.S. Billboard Hot 100,artistul se poate lăuda cu premii precum Ivor Novello pentru "realizări pe plan internaţional",iar în 2007,cu discul de aur pentru albumul de succes "Running Free".



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg