Alina Puşcaş: «Voi petrece luna de miere într-un loc exotic»

2 53945 original jpg jpeg

Anul acesta are o semnificaţie aparte pentru Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunilor „Top Chef“ şi „Te cunosc de undeva!“, de la Antena 1, dar şi pentru mama ei, fiindcă ambele vor spune în curând... „Da“. Chiar dacă este în febra pregătirilor pentru nuntă, Alina nu-şi neglijează cariera, pentru care a muncit din greu, dar cu pasiune.

 Cum ai făcut tranziţia de la modelling la actorie şi,ulterior,la moderatoare TV?

Destul de simplu. De la modelling la actorie am ajuns după o lună de castinguri,toate pentru acelaşi serial – „Narcisa Sălbatică“. Şi pentru că îmi doream foarte mult să rămân pe sticlă,am dat câteva probe video pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ şi am fost aleasă. Tot ce-mi doresc acum este să reuşesc să-mi duc proiectele mai departe!

Dacă ai fi pusă să alegi între modelling şi actorie,ce ai prefera?

Actoria. Pentru că este o provocare incomparabilă cu modellingul şi o modalitate de a ajunge să te cunoşti mai bine.  Eşti prezentatoarea a două formate TV diferite.

Alina,împreună cu mama ei,Lucia Lazăr

simeon stalpnicul png

Care te atrage cel mai mult?

Hmmm... e o alegere foarte dificilă! E ca şi cum ai pune o mamă să aleagă între copiii ei. Ambele proiecte mă umplu de bucurie şi de satisfacţii. Dacă la „Te cunosc de undeva!“ miza este distracţia,„Top Chef“ este o competiţie „drăcoasă“,a unor oameni excepţionali,care nu au nicio legătură cu lumea artistică.

 Cum faci faţă tentaţiilor culinare de când prezinţi „Top Chef“?

Ei,păi asta e problema... pentru că nu reuşesc să fac faţă (râde). Încerc totuşi să mă limitez la a gusta,iar dacă nu se poate,trec imediat la regim!

 Ce părere ai despre dietele drastice? Ai ţinut vreodată o cură de slăbire?

Nu le recomand,deşi le-am folosit în cei 29 de ani de viaţă. În general,nu am răbdare să ţin diete clasice şi sănătoase,aşa că aplic varianta unei cure drastice,care să mă ajute să slăbesc rapid,dar nu abuzez de asta.

La o prezentare de modă pentru copii

simeon stalpnicul png

 Nunta se apropie cu paşi repezi… Momentul cererii în căsătorie a fost special?

Cununia civilă se apropie cu paşi repezi,nunta o facem ceva mai târziu. Cererea în căsătorie a venit sub forma unui cadou de la Moş Crăciun (inelul de logodnă). Nu am mai auzit niciodată să refuze cineva cadoul de la Moşu’,aşa că iubitul meu,Viktor,a ales foarte bine,ştiind clar răspunsul (zâmbeşte).

 Ţi-ai cumpărat rochia de mireasă?

Mi s-a recomandat să o cumpăr sau să o fac pe comandă cu maximum o lună înainte de eveniment,ca nu cumva să apuc să mă plictisesc.

 V-aţi hotărât unde veţi merge în luna de miere?

Nu am decis încă,pentru că trebuie să aflăm amândoi cum stăm cu timpul liber. Cu siguranţă vom alege o destinaţie exotică,pentru că Viktor este un împătimit al soarelui,al palmierilor şi al nisipului.

Minichestionar „Click! pentru femei“

Mottoul meu... „Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli,decât să fii pesimist şi să ai dreptate.“Oraşul meu preferat este... Sibiul,pentru că acolo m-am născut.Mi-ar plăcea să... pot bucura cât mai multă lume în jurul meu.Dacă aş  putea da timpul înapoi,aş vrea să... fi înţeles de la bun început că ar fi trebuit să studiez teatrul/actoria.Calităţile pe care le apreciez cel mai mult la un bărbat sunt... inteligenţa,ambiţia,romantismul,atenţia la detalii...

Lucia Lazăr:«Ne dorim o nuntă restrânsă»

simeon stalpnicul png

?

Totul a început în urmă cu mult timp,la Sibiu. Eu abia împlinisem 18 ani,iar el era deja un bărbat matur,foarte şarmant... Cine nu s-ar fi îndrăgostit instantaneu? S-a înfiripat o poveste de dragoste foarte frumoasă,care din păcate a durat doar cinci luni. Am avut noroc să ne reîntâlnim după 30 de ani şi nu am mai ratat această a

doua şansă.

Cum a primit fiica dv. vestea căsătoriei?

Alina a fost foarte încântată. Îi place muzica lui şi îl apreciază foarte mult ca om. Îl vede ca pe tatăl care i-a lipsit în anii copilăriei. Iar el este foarte nerăbdător să-i cânte la nuntă.

Vă doriţi o nuntă mare sau mai restrânsă?

Ne dorim o nuntă restrânsă,deşi cred că este puţin probabil. Viitorul meu soţ are foarte mulţi prieteni,care abia aşteaptă evenimentul. Mulţi dintre colegii lui de scenă s-au oferit deja să ne cânte la nuntă.

V-aţi gândit deja în ce decor va avea loc fericitul eveniment?

Da,ne-am gândit,avem câteva variante,însă prevăd că va fi greu să ne decidem.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg