Cabral şi Andreea Ibacka au avut o vacanţă de vis, alături de naşii lor

simeon stalpnicul png

Cabral şi Andreea Ibacka alături de naşii lor Irina şi Răzvan Fodor, au petrecut patru zile minunate în Italia, în unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Europa.

Cei doi mărturisesc că prezentatorul emisiunii „MasterChef” a venit cu ideea acestei vacanţe.„Nasul Fodor a venit cu ideea escapadei în urmă cu  2 luni. Iar de atunci am tot pândit să se alinieze planetele şi să ne putem lua toţi patru liber pentru câteva zile. Am fost în Italia,la Gardaland. Un super parc de distracţii lângă Lago di Gardă. Şi ne-am cazat în Lazise,un orăşel tare simpatic şi linistit”,povesteşte Andreea,actriţa din telenovela „Regina” difuzată în fiecare zi,de la oră 20.30 pe Acasă TV.

Cabral,prezentatorul emisiunii „Povestiri de noapte” difuzată de luni până joi de la oră 22.00 pe Acasă TV,o completează:„Da,naşa îşi dorea foarte tare să ajungă într-un parc de distracţii. Şi ca orice femeie-cicălitoare-i-a scos lui Fodorică ochii şi i-a pus părul pe bigudiuri că n-o scoate nicăieri vreo câteva luni la rând. Iar Răzvi,ca orice soţ grijuliu şi iubitor-cum se găsesc la noi în familie-a suportat cu stoicism toate reproşurile,până când -ajunşi deja la Budapesta-şi-a anunţat nevasta că nu mergem la băi în Ungaria-aşa cum fusese anunţată-ci la unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Europa”.

 Răzvan Fodor s-a simţit foarte bine alături de finii lor,ca în familie:„Sunt nişte nebuni frumoşi,au fost motorul vacanţei din Italia şi în general,ei sunt responsabili cu distracţia! A fost prima oară când am petrecut mai multe zile împreună,ca familie,şi a fost ca într-un puzzle:îmbinarea perfectă. După experienţă asta deja am pus la cale următoarea vacanţă în aceeaşi formulă”,povesteşte Răzvan.

aa6e9a3c018410aef8b4d302f888d3c4 jpg jpeg
f9567b1a0869b61a49793b081f0bb00a jpg jpeg

Naşa cuplului,Irina Fodor îşi aminteşte cu plăcere experienţă din Italia:„Am experimentat valuri de adrenalină,ni s-au albit degetele de cât de tare am strâns de sistemele de siguranţă ale roller-coaster-urilor,am rărit ţesătura tricourilor de cât am tras când am fost puşi să ne ţinem unii de alţii şi să mergem în şir indian prin Casa Groazei,ne-am udat din cap până-n picioare în Water Park.. îmi e şi greu să fac un top,totul a fost senzaţional”,povesteşte reporterul Povestirilor.

1054d97d7dd5989b7a9e872e71e36db6 jpg jpeg


Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg