Cum arată Edith Gonzalez, la doi ani după ce a învins lupta cu cancerul

11 83543 original jpg jpeg

Îndrăgita actriţă Edith Gonzalez a trecut prin momente grele în urmă cu doi ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, aceasta a reuşit să învingă boala şi pare că a renăscut.

Deşi medicii îi mai dădeau doar câteva luni de trăit, celebra „Salome” şi-a revenit complet şi devine pe zi ce trece mai frumoasă. 

Actriţa mexicană a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în august 2016. De atunci, şi-a revenit complet şi devine mai frumoasă pe zi ce trece. 

Starul din „Inimă sălbatică” a fost supusă unei intervenţii de histerectomie totale şi a făcut mai multe şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, în urma cărora şi-a pierdut părul. Însă, acum Edith şi-a recăpătat podoaba capilară şi pozează în ipostaze din ce în ce mai sexy. 

Vezi această postare pe Instagram A pesar de todas la adversidades hay momentos que hay que seguir...... como si nadie, como si nada , como si nunca. #smile ?? O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) pe Aug 10, 2018 at 9:14 PDT

A pesar de todas la adversidades hay momentos que hay que seguir...... como si nadie, como si nada , como si nunca. #smile ??

O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) pe Aug 10, 2018 at 9:14 PDT

Recent, a sărbătorit opt ani de căsnicie cu economistul mexican, Lorenzo Lazo, care i-a fost alături în această perioadă grea.  

De asemenea, în imaginile postate pe reţelele de socializare, Edith Gonzales zâmbeşte şi este plină de viaţă. Radiază de fericire şi se bucură de fiecare clipă pe care o trăieşte.  

Edith Gonzalez a jucat în numeroase producţii romance, precum Dona Barbara, A corazon abierto, Mujeres Asesinas şi Salome. 



Recente

Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg