De profesie vedete

1 46413 original jpg jpeg

Sunt mai cunoscute decât multe talente adevărate. De ce? Greu de spus. Nimeni nu ştie cu ce se ocupă ele de fapt.

Cheeky Girls

Au făcut senzaţie în urmă cu câţiva ani,în Anglia,cu un cântecel aproape penibil,„The Cheeky song“,devenind cunoscute atât în Regatul Unit,cât şi în România.

Însă de atunci nu am mai auzit nimic în materie de muzică de la cele două „cântăreţe“. Cum reuşesc ele să se menţină în atenţia publică, deşi nu fac nimic, este de neînţeles. Şi poate chiar de admirat…

Gina Pistol

Cea mai sexi femeie din România,conform unui top realizat de o revistă pentru bărbaţi,Gina Pistol are ca ocupaţie... mondenităţile. Apare în diverse emisiuni,în ziare şi în reviste,auzim de ea şi de relaţiile ei aproape în fiecare zi.

Dar nu ne-am dat seama nici până acum cu ce se ocupă. Ştim doar că şi-a câştigat celebritatea pentru pictorialul din „Playboy“. Restul? Un mister.

Maria Marinescu

Maria Marinescu este o „veterană“ a mondenităţilor mioritice. S-au scris multe despre relaţiile ei cu omul de afaceri Bobby Păunescu, cu Cristi Chivu şi, mai ales, despre scurta căsnicie cu Ion Ion Ţiriac. Dar întrebarea pe care toată lumea şi-o pune este cu ce se ocupă. Se zice că este creatoare de modă. Cu toate acestea, puţini ştiu unde pot găsi colecţia „Maria Marinescu“.

Paris Hilton

Pe plan mondial,cea mai faimoasă vedetă fără ocupaţie este,fără îndoială,Paris Hilton. Toată lumea ştie că Paris este moştenitoarea „imperiului“ Hilton,dar cu se ocupă ea până când va intra în posesia bănuţilor,nimeni nu poate spune sigur.

A avut, ce-i drept, câteva încercări nu prea strălucite în muzică şi în film, dar nu am putea să o includem nici în categoria cântăreţilor, nici în cea a actorilor. Paradoxal, deşi Paris nu se ocupă cu nimic, are fani în întreaga lumea.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg