Divorţul Columbenilor, în presa internaţională

1 55184 original jpg jpeg

Irinel şi Moni Columbeanu au reuşit! Povestea lor de dragoste si, mai ales, cea de despărţire au fost prezentate lumii de Associated Press.

În ţară,separarea Columbenilor a fost prezentată cu lux de amănunte. Scandalul a ocupat şi continuă să ocupe prea multe pagini de ziare şi prea mult din programele de televiziune. Dar iată că Irinel şi Monica au ajuns şi în presa internaţională. Cunoscuta agenţie de presă Associated Press a prezentat detaliat relaţia celor doi şi scandalul divorţului.

Jurnaliştii de la Associated Press au descris relaţia Columbenilor ca pe o adaptare modernă a basmului „Cenuşăreasa”. Însă în povestea Iri-Moni se adaugă aspectul material,deloc de neglijat.

O fată tânără,cu ochi de căprioară,dintr-o familie săracă şi dezbinată,ajunsă în braţele unui soţ influent şi singuratic – astfel o descrie articolul pe Moni Columbeanu. Irinel Columbeanu e portretizat ca fiul unui fost protejat al regimului comunist care a făcut avere după Revoluţia din ’89 în domeniul telefoniei. Din poveste,nu lipseşte nici testul de sarcină cu rezultat pozitiv,pe care în iulie 2006,în ziua nunţii,Moni l-a arătat în direct,în faţa a milioane de telespectatori.Dar basmul se destramă. Aventura milionarului cu „două blonde siliconate” este şi ea menţionată de Associated Press. Urmează nebunia mediatică a procesului de divorţ şi lupta celor doi pentru custodia copilului. Jurnaliştii mai ţin să menţioneze şi că subiectul divorţului i-a făcut pe români să uite şi de criza economică şi de problemele ţării. Asta pentru că ziarele şi ştirile au acordat mai multă atenţie cazului Columbenilor decât subiectelor serioase.

„Pentru români,divorţul Columbenilor este ca un meci de fotbal între bogaţi şi săraci,între cei înalţi şi cei scunzi,între bărbaţi şi femei,între familiile tradiţionaliste şi cele moderne”,spune o tânără din Cluj,intervievată de Associated Press.

Pare că oricât s-ar chinui fosta doamnă Columbeanu să se afirme ca manechin în Statele Unite,tot relaţia tumultoasă cu Irinel este biletul ei de celebritate şi peste graniţe.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg