Ernest şi Simona Pătruleasa au aflat de ce „În zbor barba nu creşte”

simeon stalpnicul png

Simona Pătruleasa, Raluca Lazăruţ, Ernest, Mihai Ghiţă, Cristina Cioran, Paula Chirilă şi Doru Şerban au fost prezenţi joi, 20 septembrie, la Librăria Cărtureşti din Bucureşti, cu ocazia lansării cărţii „În zbor barba nu creşte”, scrisă de Horia Rizea, un băiat de 13 ani, despre sora sa, diagnosticată cu autism.

Evenimentul s-a înscris în campania „Ajută un copil cu autism să meargă la şcoală!”,iniţiată de „Ştirile Kanal D” şi Asociaţia Învingem Autismul.

Horia le-a citit celor prezenţi pasaje din carte şi a ţinut un scurt discurs,ca un om mare,după care a avut parte de prima sesiune de autografe din viaţa lui.

Horia e un copil extraordinar! Mi-ar plăcea să am un băiat ca el! Îi mulţumim că ne-a făcut acest dar minunat şi că ne-a ajutat să privim lumea prin ochii surorii lui”,a spus Simona Pătruleasa.

Între Ernest  şi micuţul scriitor s-a legat repede un dialog,pornind de la paginile cărţii,continuând cu relaţia dintre Horia şi fraţii lui şi cu cele mai noi jocuri pe calculator.

Stând de vorbă cu Horia,am aflat că avem o pasiune comună,jocurile pe calculator,care presupun să explorezi un spaţiu,să descoperi tot felul de secrete.  M-a intrigat titlul cărţii scrise de Horia,dar răsfoind-o,am reuşit să-i desluşesc sensul. O replică din final este cheia. Vă invit s-o citiţi şi să descoperiţi o perspectivă  surprinzător de proaspătă asupra lumii”,a spus Ernest.

Vedetele Kanal D au stat la rând pentru a intra în posesia autografului de la Horia,au vorbit cu părinţii şi copiii,au oferit la rândul lor autografe şi s-au fotografiat alături de cei prezenţi la lansarea cărţii.

409fb60b9d0c1e6e8fa26e476849ba47 jpg jpeg

Joacă şi premii pentru copii,sâmbătă,22 septembrie

Sâmbătă,22 septembrie,de la ora 15.00,vedetele Kanal D,printre care Simona Pătruleasa şi Bianca Ioniţă,  îi invită pe părinţi şi copii şa Vitantis Shopping Center din Bucureşti (Şoseaua Vitan Bârzeşti,nr. 7 A;harta:  http://www.vitantis.ro/contact/) şi să participe la atelierele de pictură şi lucru manual organizate de Kanal D,Asociaţia Învingem Autismul şi programul Jucăriada,cu sprijinul Butterfly Media Group,în zona special amenajată Yellow Place,din centrul comercial Vitantis. 

Copiii vor primi premii  speciale din partea Vitandis Shopping Center şi a partenerilor,DOMO şi Carrefour.  Grupul ContraPunct va susţine această cauză cu dansuri şi cântece.

Sâmbătă,15 septembrie,„Ştirile Kanal D” şi Asociaţia Învingem Autismul au lansat Campania „Ajută un copil cu autism să meargă la şcoală!”. Astfel,telespectatorii Kanal D şi nu numai pot sprijini copiii afectaţi de autism prin donaţii de 2 euro la numărul de sms 8842 (valabil în reţelele Cosmote,Orange şi Vodafone).

Fondurile strânse în urma campaniei vor ajuta la pregătirea specializată pentru o şcoală a copiilor care beneficiază de serviciile Centrului Învingem Autismul şi la formarea a 100 de cadre didactice din ţară,din grădiniţe şi şcoli,în metode de predare pentru copiii cu autism.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg