Gheorghe Visu a mers în vacanţă în Bucovina

1 52134 original jpg jpeg

Fascinat de frumuseţea Bucovinei, Gheorghe Visu, actorul care îi dă viaţă personajului Dragoslav din serialul „Pariu cu viaţa“, şi-a făcut un obicei de a vizita în fiecare an această regiune a ţării.

„Am fost în Bucovina,unde mă duc în fiecare vară. Ce a fost mai deosebit anul acesta este că am făcut un mic tur pe la câteva mănăstiri. Nu e prima dată când fac asta,dar e foarte plăcut să reiei nişte drumuri după ani şi să vezi micile schimbări. Peisajul cu căpiţe de fân cosite şi jumătate uscate şi mirosul fânului mă duc cu gândul la picturile lui Bruegel,la peisajele cu coasa.

Am revăzut Mănăstirea Dragomirna,o cetate medievală foarte frumoasă,şi Mănăstirea Pătrăuţi,care este foarte mică şi care se află sub Patrimoniul UNESCO. Din Ipoteşti se vede pădurea cu lacuri «a lui Eminescu»,iar mai departe se află satul Hrişcani,cu un peisaj idilic. Este frumos că în ultimii zece ani satul a întinerit pentru că au venit tineri care au făcut la rândul lor copii”,povesteşte Gheorghe Visu.

Pentru el,prima zi de filmare pentru sezonul al treilea a avut un farmec aparte:„Abia aşteptam să încep munca la «Pariu cu viaţa»! Probabil că o să înceapă în curând şi spectacolele la teatru. Joc în piesa «Closer»,la Teatrul Foarte Mic,şi în spectacolul „Stăpânii rulotei“,la Teatrul de Comedie,Sala Studio. A fost foarte frumoasă prima zi de fimare,care a fost de fapt,o noapte de filmare,pentru că s-a prelungit până noaptea. S-a filmat în Centrul Vechi. Nu mă aşteptam să fie atât de frumos şi atât de lipsit de amprenta generală a Bucureştiului. Parcă nu mai eşti în Bucureşti acolo,ci într-un orăşel din Ardeal“.

6d22fce04ba63d3a17ab1b59fcb53fe7 jpg jpeg

La finalul sezonului trecut,sârbul Dragoslav,personajul negativ interpretat de Gheorghe Visu,i-a lăsat în suspans pe fanii serialului „Pariu cu viaţa“. În noul sezon,personajele din film vor simţi pe pielea lor cine este cu adevărat sârbul misterios:„Dragoslav este cu totul şi cu totul diferit de ce am jucat până acum. Este un tip care se ocupă cu afaceri murdare şi dacă meseria lui este de traficant de carne vie,probabil o să încerce unele răzbunări“,dezvăluie Gheorghe Visu.

  

c07e3051cc9c0ccbd8be00082d5ff24e jpg jpeg


Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg