Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, mariaj de 12 ani!

5 83183 original jpg jpeg

Cele doua vedete formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt căsătoriţi de 12 ani şi au împreună o fetiţă. Numele ei este Ruxandra şi seamănă cu mama ei. Cu toate că par fericiţi din exterior, Ioana Ginghină a mărturisit că un mariaj necesită muncă. 

"Dacă am învăţat ceva, în aceşti 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înţelegere sau bunătate. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieţii.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată “Te iubesc”. Dacă la început îţi făcea cu drag cafeaua dimineaţă, iar tu, coborând sexy, într-o cămaşă de noapte, te aşezai la masă alături de el, mulţumind pentru cafea cu un zâmbet şi un sărut.

Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai observi de mult că îţi face cafeaua zi de zi, de 12 ani… Acum este… normal. Da, aşa este, căsnicia are momente când este plină de dezamăgire şi îndoială. Şi totuşi sunt momente când este totul diferit.

image

Când simţi că îţi e greu, că dansezi pe marginea prăpastiei şi simţi că nu mai poţi. Apoi iei aer în piept şi te uiţi în jos şi când să-ţi dai drumul simţi o mâna care te ţine… te întâlneşti cu ochii lui şi ştii, fără prea multe cuvinte că o să fie bine. Te ia în braţe şi toate au trecut şi realizezi atunci că această relatie este magică.", a scris Ioana Ginghină, pe blogul personal.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg