Iulia Vântur: „Nu mi-am făcut planuri să rămân în India“”

CLIIMA20110320 0016 1 jpeg

Multe se întâmplă în viaţa Iuliei: trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de îndrăgitul actor Salman Khan, călătoreşte des şi va apărea în curând într-un reality show la Pro Tv.

Ce-ţi place cel mai mult la viaţa ta?

Îmi place că am aceiaşi oameni lângă mine,oamenii pe care îi iubesc. Oameni importanţi şi buni. Am reuşit să-i păstrez lângă mine. (...) Îmi place să experimen­tez şi am primit cadoul acesta de la viaţă:am călătorit şi am cunoscut oameni.

Cine sunt oamenii tăi apropiaţi?

Părinţii mei. Prietenele mele. Prietene din co­pilărie…

Ai prietene din copilărie...

Cea mai veche e cea cu care sunt prietenă de la trei ani. Locuieşte în Iaşi. I-am botezat si fetiţa,pe finuţa mea,deci între timp ne-am şi înrudit. (...) Cred că anii sudează relaţiile. Nu mai trebuie aduse dovezi de dragoste într-o astfel de priete­nie. Ea ştie cât de mult o iubesc şi cine sunt.

Unde te simţi acasă?

Acasă,mă simt acasă,la mine în casă. (râde) În casa în care stau de ani de zile. Acasă e locul în care sufletul tău se simte fericit. Nu spun că doar aici simt că sunt acasă. Sunt şi alte lo­curi în care mă simt bine cu mine.

Înţeleg că acum eşti o persoană destul de publică şi în India. Care e diferenţa între cum te privesc oamenii acolo şi cum te privesc oamenii aici?

E foarte clar că acolo sunt mult mai exotică. Sunt diferită. Acolo,oamenii nu mă cunosc,nu-mi cunosc latura umană,pentru că am evitat să dau interviuri. Aici,românii mă cunosc,mă înţeleg şi poate unii dintre ei şi vibrează cu mine.

Ai renunţat la ştiri. E bine sau rău?

A fost foarte greu. A fost o decizie grea. A fost locul în care am crescut. O mare parte din viaţa mea e acolo. Doar că la un moment dat simţi că trebuie să faci loc altor capitole. Se întâmplă doar prin renunţare.

Te-ai gândit vreodată să rămâi acolo (în India)?

(...) Nu mi-am făcut planuri să rămân în India. Dar nu ştii niciodată unde te duce viaţa. Crezi că ştiam că mă voi muta în Bucureşti? Viaţa are planuri frumoase pentru mine.

Şi începi un nou proiect la ProTV. Cum e?

 (...) E incitant. Se numeşte „Ferma Vedetelor“. Este un reality show cu 12 vedete izolate într-o fermă veche de 100 de ani.

Şi ţi se pare normal aşa ceva?

E o experienţă. Să stai acolo atâta vreme,într-o încăpere,cu oameni pe care nu-i cunoşti. Concu­renţii nu vor avea nici lumină,nici căldură,nici apă caldă. Nu vor avea confortul de acasă. În plus,vor fi nevoiţi să-şi procure singuri hrană.

Citeşte mai multe pe site-ul OK Magazine.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg