La o cafea cu...Diana Dumitrescu: «La ce-i foloseşte actoria unei femei?»

1 57566 original jpg jpeg

În mod normal, la nimic. Privită din afară, actoria se practică pe scenă sau pe platourile de filmare, e o meserie. În viaţa de zi cu zi, trebuie s-o lăsăm deoparte şi să devenim noi însene.

Dar,fiind o meserie care creează dependenţă,o meserie care te face să cauţi mereu,care te face să trăieşti sentimente de care nu aveai habar,cumva te ajută.Te ajută să te descoperi,să devii mai puternică,să înţelegi anumite trăiri. Te învaţă să te bucuri de fiecare moment,fie el de tristeţe sau de bucurie,de supărare sau de fericire,pentru că trebuie să ajungi să-ţi cunoşti fiecare sentiment trăit,ca mai apoi,când ai nevoie de el în interpretarea unui personaj,să deschizi „sertarul“ şi să te foloseşti de el.Cred că lucrul acesta ar trebui să-l facă toate femeile. Nu,nu actoria! Toate femeile ar trebui să înveţe să se bucure de fiecare experienţă prin care trec şi de fiecare lucru care li se întâmplă. Ar trebui să memoreze fiecare sentiment trăit în diferite circumstanţe şi să-şi asume fiecare reacţie. Să înveţe din experienţe şi,astfel,să se cunoască mai bine. Să nu le mai fie teamă. Să fie curajoase. Să înţeleagă că nimic nu este imposibil.În fond,actoria nu ne ajută decât să ne cunoaştem mai bine,ne face să nu ne fie frică să visăm,să lăsăm imaginaţia să alerge pe tărâmuri nebănuite şi să ne bucurăm de o mie de ori mai mult atunci când un vis devine realitate,pentru că DA,se poate întâmpla şi asta.Cunoaşterea de sine,visele,speranţa,imaginaţia şi multele trăiri intense ne fac să fim femei,ne fac să trăim mai frumos.

Diana Dumitrescu va juca rolul principal într-o nouă telenovelă românească,ce va avea premiera anul acesta,pe postul TV ACASĂ.



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg