Lady Gaga, cea mai influentă celebritate

3 48630 original jpg jpeg

Are milioane de fani atât în viaţa reală, cât şi pe site-urile de socializare, iar în ultimul an a reuşit să strângă o avere de 90 de milioane de dolari.

Lady Gaga este cea mai populară vedetă din lume. Gata cu Oprah! În noul top al celebrităţilor realizat de revista Forbes,cunoscuta realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a fost detronată de mai tânăra şi mult mai nonconformista Lady Gaga.

Superstarul pop a reuşit să se claseze pe prima poziţie în Top 100 a celor mai populare vedete. Ce o recomandă pe Lady Gaga pentru locul I? O avere de 90 de milioane de dolari acumulată numai în ultimul an. În plus,în realizarea clasamentului au contat şi numărul fanilor. Artista are 32 de milioane de fani pe Facebook plus 10 milioane de fani pe Twitter şi nu contează pentru nimeni că ultimul ei clip,„Judas”,i-a adus câteva critici din partea revistelor de specialitate.

Aşadar,Oprah Winfrey trece pe locul al doilea în topul celebrităţilor realizat de Forbes. Justin Bieber,starul pop canadian,în vârstă de 17 ani,a fost clasat pe locul al treilea. El este cel mai tânăr dintre vedetele incluse în top,iar veniturile lui se ridică la frumoasa sumă de 53 de milioane de dolari,obţinute din concerte şi vânzări de bilete pentru documentarul său "Never Say Never".

Topul îi mai include pe cei de la U2,Katy Perry,Natalie Portman,Leonardo DiCaprio-actorul ale cărui câştiguri au crescut spectaculos în ultimul an. Renumita criză economică se simte prea puţin în topul Forbes:câştigurile totale ale vedetelor incluse în "The Celebrity 100" au scăzut în acest an faţă de anul trecut de la 4,7 miliarde de dolari la 4,5 miliarde de dolari. O nimica toată…



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg