Lady Gaga, printre cele mai puternice femei din lume

3 48630 original jpg jpeg

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, este a patra oară în ultimii cinci ani cea mai puternică femeie din lume. Ea ocupă locul fruntaş în topul alcătuit de editorii revistei Forbes pentru anul 2011. În 2010, acest loc a fost ocupat de Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, care a trecut pe poziţia a opta.

Locul doi al topului a fost ocupat de secretarul american de stat Hillary Clinton şi pe locul trei este situată preşedintele Braziliei,Dilma Rousseff.

Femeile din topul Forbes au vârste cuprinse între 25 de ani şi 85 de ani şi controlează împreună un fond total de 30.000 de miliarde de dolari. Media lor de vârstă este de 54 de ani,iar 22 dintre ele sunt celibatare.Cele mai puternice 100 de femei din lume,potrivit Forbes,se ocupă de politică,afaceri,organizaţii de caritate sau lucrează în mass-media.

Pe lângă şefi de state şi femei cu funcţii de conducere în marile companii ale lumii,în top 100 se regăsesc însă şi artiste,precum excentrica Lady Gaga,care,la vârsta de 25 de ani,este cea mai tânără dintre femeile incluse în această listă şi ocupă poziţia a 11-a. De asemenea,actriţa americană Angelina Jolie ocupă locul al 29-lea,iar cântăreaţa americană Beyonce Knowles este pe locul al 18-lea.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg