NOU - Delia şi Deepcentral lansează piesa "Gura ta"

1 67093 original jpg jpeg

Cu siguranţă anul 2015 a fost anul Deliei! Artista a depăşit record după record în topurile muzicale şi a avut peste 70 de milioane de vizualizări în online.

Anul acesta începe exploziv! Delia lansează alături de Deepcentral,“Gura ta” – o piesă mult aşteptată,de o sensibilitate ieşită din comun,ce scoate în evidenţă şi o altă faţă a artistei,cea delicată şi sensibilă. 

“Gura ta” este doar începutul,o primă parte din mega-concertul de pe 2 aprilie de la Sala Palatului,aşa că,Welcome to Deliria – chapter 1! 

"Gura este interpreta spiritului şi a inimii omului, iar buzele simbolul senzualităţii. Citeşte-mi pe buze şi atunci când tac, căci ele trădează sentimente şi stări. Mereu am considerat că există o legătură perfectă între buze şi felul de a fi al omului. 'Gura ta' e despre asta, o piesă sensibilă, dar senzuală, care scoate la suprafaţă o parte din mine ce a stat ascunsă câţiva ani",declara Delia. 

"Piesa 'Gura ta' a fost compusă cu câteva zile înainte că Delia să vină la studio. Ne cunoaştem de atâţia ani, dar am avut emoţii. Emoţii pentru că, după piesele lansate în 2015, ştacheta este extrem de ridicată. Cred că, împreună cu 'Gura ta', vom fi cel puţin la nivelul pieselor precedente şi, în plus, aducem fanilor o piesă sinceră, sensibilă şi puternică, o combinaţie inedită şi un sound catchy",spune Doru Todorut-Deepcentral. 

"Colaborarea cu Delia a fost extraordinară. Ţin minte că am rămas surprins atunci când m-a sunat exact când a aterizat după un drum foarte lung cu avionul că vrea să vină direct la studio. Câţi ar face asta? Şi a fost exact cum mă aşteptam: super profi! La filmări a fost o stare liniştită, totul era sub control. Atât de liniştită încât, obosit fiind, am adormit în maşină câteva ore până când a fost rândul meu să trag",a mărturisit George Călin  de la Deepcentral. 

O co-producţie Cat Music şi Universal România,“Gura ta” este scrisă şi compusă de către cei de la Deepcentral,George Călin şi Doru Todorut. Videoclipul,plin de mister,este regizat de către Bogdan Daragiu,iar echipa de beauty a Deliei este formată din Andra Manea (make-up),Camelia Negrea (hairstyle) şi Andra Moga (styling). 

Delia ne pregăteşte un mega-concert pe 2 aprilie 2016,“Welcome to Deliria”,concert ce va fi susţinut la Sala Palatului.

Iată noul videoclip semnat

:



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg