Romantici incurabili la Hollywood

1 46863 original jpg jpeg

Sunt frumoşi, celebri, bogaţi şi parcă nimic nu stă în calea fericirii lor. Pentru a-şi arăta dragostea, vedetele nu fac rabat de la nimic.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Faimoşi,ocupaţi,dar foarte îndrăgostiţi-aşa ar putea fi caracterizaţi cei mai frumoşi actori de la Hollywood. Pentru a-i face pe plac Angelinei,Brad i-a adoptat în 2005 pe cei doi copii ai acesteia,Maddox şi Zahara. În prezent,au şase copii,familia lor se măreşte în fiecare an şi locuiesc într-un castel de poveste din sudul Franţei.

Eva Longoria şi Toni Parker

O „nevastă disperată” mignonă şi un jucător profesionist de baschet:Eva Longoria şi Toni Parker formează un cuplu mai puţin obişnuit.

Cu toate acestea,cei doi se potrivesc de minune. S-au căsătorit în 2007,la Paris,la doi ani după ce s-au cunoscut. Şi pentru ca evenimentul să fie cu adevărat romantic,petrecerea a avut loc într-un castel datând din secolul al XVII-lea.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis

Actorul american şi cântăreaţa franceză s-au întâlnit în 1998 şi de atunci sunt de nedespărţit. Încă nu s-au căsătorit, dar au o fetiţă,Lily Rose, şi un băieţel, Jack. De dragul Vanessei ,căreia nu-i place stilul de viaţă agitat din SUA, Depp a decis să se mute în Franţa, ţara şansonetelor şi a declaraţiilor de dragoste.

Will Smith şi Jada Pinkett

Cei doi actori americani s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Prinţul din Bel Air” şi s-au căsătorit în 1997. Au doi copii şi par la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi. Will Smith este un romantic incurabil. El şi-a surprins soţia de ziua ei de naştere, ducând-o cu avionul la restaurantul preferat al acesteia din San Francisco.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg