Succesul se împarte...frăţeşte!

1 52644 original jpg jpeg

Hollywoodul este o afacere de familie. Asta o dovedesc fraţii şi surorile care şi-au pus amprenta definitiv asupra showbizului. Talentul nu sare departe de trunchi, iar faima e mai savuroasă când tot clanul se bucură de ea! Iată cinci din cele mai trainice şi profitabile cupluri „frăţeşti“ de vedete.

Elle &Dakota Fanning-Destine îngemănate

Acum în vârstă de 18 ani,Hannah Dakota Fanning rămâne în istorie graţie rolurilor sale expresive,precum cel alături de Sean Penn,din pelicula „Eu sunt Sam”. În ultimii anii,Dakota a devenit o stea în toată regula,având roluri majore,precum cele din „The Runaways” şi din saga „Amurg”. Deşi mai înaltă decât Dakota acum,sora ei mai mică,în vârstă de 14 ani,Elle,a jucat şi ea în „Eu sunt Sam”,cu toate că la momentul respectiv nu avea mai mult de 3 anişori. De atunci,a avut roluri în numeroase filme,inclusiv în „Phoebe în Ţara Minunilor”,şi cel mai recent,în filmul lui JJ Abrams,„Super 8”.

Fraţii veterani-Warren Beatty &Shirley MacLaine

simeon stalpnicul png

Fraţii premiaţi cu Oscar (Beatty ca regizor,pentru „Roşii”,în 1981 şi MacLaine ca actriţă în filmul „Vorbe de alint”,din 1983),au studiat actoria încă de tineri. MacLaine a început ca dansatoare,apoi a trecut la actorie,în timp ce Beatty,cu trei ani mai mic decât ea,a studiat sub îndrumarea lui Stella Adler,devenind actor şi regizor. Cei doi mai au în comun şi un titlu onorific,abia obţinut de către MacLaine,şi dobândit de Beatty în 2008.

Jake &Maggie Gyllenhaal-Actori din născare

simeon stalpnicul png

Fiica regizorului Stephen Gyllenhaal şi a scenaristei Naomi Foner,Maggie s-a născut în 1977. Fratele său mai mic,Jake,a venit pe lume ceva mai târziu,în 1980. Jake s-a făcut remarcat pe marele ecran,în 1991,în filmul „Orăşenii”,alături de actorul Billy Crystal. În anul următor,Maggie a reuşit acelaşi lucru,în „Waterland”,regizat de tatăl Stephen.

Cei doi fraţi au adunat roluri principale în filme de succes,printre care „Secretara”,„SherryBaby” şi „Cavalerul negru”,pentru Maggie şi „Puşcaşi marini”,„Fratele dispărut” şi „Dragoste şi alte dependenţe”,pentru Jake. Ambii sunt actori cu nominalizări la Oscar,Maggie pentru rolul din „Inimă nebună”  şi Jake,pentru „Brokeback Mountain – O iubire secretă”. În plus,Jake este prieten bun cu actorul Peter Sarsgaard,soţul lui Maggie,cel care i-a fost acestuia coleg de platou în „Puşcaşi marini”.

Jessica &Ashlee Simpson-Surori ambiţioase

simeon stalpnicul png

Cele două vedete au dat lovitura,cum s-ar spune,din postura de cântăreţe. În caz că nu ştiai,Jessica este bomba 100% blondă,care s-a căsătorit de tânără cu vocalul trupei 98 Degrees,Nick Lachey,iar Ashlee e sora ei mai mică,cu înclinaţii punk-rock.

Fetele din Texas,cu patru ani diferenţă între ele,au reuşit să capteze şi mai mult atenţia tuturor,în special după ce au acceptat să filmeze reality show-uri. Mariajele celor două nu au durat însă prea mult,astfel încât Jessica şi Lachey au divorţat în 2006,iar Ashlee şi rockerul Pete Wentz au divorţat la începutul anului 2011. Vieţile lor în oglindă se reflectă şi pe plan maternal,Jessica fiind mămica unei fetiţe,pe când Ashlee are un băieţel.

Casey &Ben Affleck-Fraţi la concurenţă

simeon stalpnicul png

Iniţial i-a fost greu să scape de umbra unui frate mai mare şi atât de cunoscut ca Ben Affleck,însă versatilitatea lui Casey Affleck l-a ajutat să-şi pună la punct o identitate proprie,distinctă. În 2007,a obţinut o nominalizare la Oscar,pentru rolul său alături de Brad Pitt în „Asasinarea lui Jesse James de către laşul Robert Ford”.

Casey rămâne însă aproape de Ben,jucând alături de el în „Dispărută fără urmă”,„Chasing Amy” şi „Good Will Hunting”.

Ashley &Mary-Kate Olsen-Un duo imbatabil

simeon stalpnicul png

Gemenele Olsen au crescut practic în lumina reflectoarelor,căci s-au aflat pe platourile de filmare ale serialului „Casa plină” încă din scutece. Şi nu s-au oprit aici;au jucat în numeroase filme şi emisiuni de televiziune. Ca afaceri secundare – dacă le putem spune aşa – au propria casă de producţie,Dualstar,şi o linie de modă profitabilă. Iar în ultima perioadă,fraţii celor două,Elizabeth şi Trent,şi-au luat şi ei avânt în lumea celebrităţii,demonstrând încă o dată că succesul provoacă cu adevărat dependenţă.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg