Unde petrec vedetele Crăciunul

1 46881 original jpg jpeg

Fie că este vorba de vacanţe exotice, fie de petreceri în familie, vedetele şi-au făcut deja planurile pentru Crăciun. Să vedem care sunt acestea.

Andreea Raicu stă acasă

Recent întoarsă dintr-o vacanţă în Asia,Andreea Raicu va petrece Crăciunul alături de Maria,fetiţa orfană de care are grijă de mai bine de trei ani şi pe care doreşte să o înfieze.

În Ajunul Crăciunului,ea o va lua pe Maria acasă şi o va răsfăţa cu daruri,iar în ziua Naşterii Domnului,vedeta va merge într-un orfelinat,unde va împărţi daruri. Andreea vrea să implice mai multe colege şi prietene în această acţiune caritabilă.

Răzvan alege o destinaţie exotică

Cântăreţul Răzvan Fodor îşi permite să-şi petreacă Sărbătorile de Iarnă departe de aglomeraţia şi de frigul de la noi,răsfăţându-se în fiecare an în cele mai exclusiviste destinaţii de pe Glob. Şi cum preferă să se bronzeze pe plajele exotice din diferite colţuri ale lumii,va face acelaşi lucru şi anul acesta.

Andreea Marin, pe Coasta de Azur

Andreea Marin şi-a făcut din vreme planuri de Sărbători. Vedeta a rezervat o cameră la un hotel de cinci stele din Monte Carlo, unde va petrece Sărbătorile de Iarnă alături de întreaga familie.

Din această cauză, concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică Jr.,care în anii trecuţi se prelungeau până pe 28 decembrie, s-au terminat la mijlocul lunii.



Recente

Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg