Femeile din toată lumea poartă genţi. Pentru unele femei acestea reprezintă o necesitate, iar pentru altele a devenit o pasiune. Cu siguranţă fiecare femeie are mai mult de o geantă acasă şi asta din dorinţa de a purta modele cât mai diferite şi în alte şi alte culori, pentru a le putea asorta cu uşurinţă la ţinutele pe care le abordează.

Designerii din toată lumea au reinventat şi recreat geanta în toate modurile posibile - de la genţile clasice, în formă dreptunghiulară la cele în formă pătrată, rotundă, de trapez, şi multe altele.

În afară de formele pe care le pot lua genţile, acestea sunt de diverse modele şi în funcţie de felul în care pot fi purtate. Vorbim aici despre genţi de umăr, genţi de mână, genţi tip poştaş (crossbody, messenger), genţi de tip shopping etc.

Şi în ceea ce priveşte ocazia cu prilejul căreia sunt purtate genţile, le putem clasifica în genţi de zi, de seară, pentru evenimente importante, de plajă etc.

Oferta de pe piaţă este la fel de variată şi în privinţa materialelor folosite pentru confecţionarea genţilor. În acest sens, regăsim în cadrul magazinelor genti din piele naturala, din material textil, din piele sintetică, din plastic, din rafie, din paie, din hârtie şi multe altele.

Zevo - brand românesc de top în domeniul produselor din piele

Încă din 2016, Zevo s-a remarcat pe piaţa din România prin produsele din piele manufacturate făcute în Italia, de o calitate superioară şi cu preţuri competitive. Zevo s-a specializat în producerea şi importul de genţi, rucsacuri, genţi de voiaj, portofele, clutch-uri, încălţăminte, curele, mănuşi şi alte accesorii din piele.

Colecţiile lansate de Zevo se caracterizează prin dinamism, originalitate, inovaţie şi modernitate. Produsele pe care le are în ofertă acest magazin online sunt în pas cu ultimele tendinţe, dar şi cu necesităţile de zi cu zi ale fiecăruia.

Zevo nu este doar pentru femei, chiar şi bărbaţii sunt răsfăţaţi cu fel şi fel de produse din piele ce le sunt destinate. Vorbim aici de genţi pentru barbati (genţi laptop, de călătorie sau de umăr), portofele bărbăteşti, curele, mănuşi din piele şi agende cu un design deosebit.

Genţile din piele – în topul preferinţelor femeilor de pretutindeni

Deşi oferta în ceea ce priveşte materialele din care sunt confecţionate genţile pentru femei este tot mai diversă, în topul preferinţelor se află pielea naturală. Care sunt motivele care stau la baza acestei alegeri? În primul rând, pielea naturală este un material rezistent, care nu se deteriorează redepe şi rezistă în timp. În al doilea rând, pielea naturală dă o anumită eleganţă genţii, conferind oricărei ţinute un stil chic şi un rafinament aparte.

Geanta din piele naturală poate fi purtată oricând - atât pe timpul zilei la plimbările cu prietenii, ieşirile în parc, la shopping, la birou şi până la evenimentele importante din viaţa oricărei femei.

Universul genţilor din piele naturală de la Zevo

După cum menţionam anterior, magazinul online Zevo se caracterizează în principal printr-o imensă colecţie de genţi din piele naturală pentru femei. Stocurile sunt constant actualizate, lansând noi şi noi modele pe piaţă, în funcţie de ultimele tendinţe în ale modei.

Indiferent de gusturile şi necesităţile femeilor, Zevo are câte o geantă pentru fiecare. Colecţia impresionantă conţine genţi având modele, culori şi forme care mai de care mai diferite şi mai speciale, perfecte pentru femeia contemporană care doreşte să fie în pas cu moda.

Fie că sunt adeptele unui stil clasic, fie doresc o geantă care să le scoată din anonimat, femeile găsesc tot ceea ce îşi doresc în cadrul magazinului menţionat anterior. Pe lângă genţile în ton cu ultimele tendinţe, Zevo pune la dispoziţie chiar şi o colecţie vintage ce conţine genţi cu aspect boho chic.

Indiferent de stilul abordat, cu ajutorul unei genţi din piele naturală de la Zevo fiecare femeie se va simţi specială, rafinată, admirată de către cei din jur. Ştiţi cum se spune – detaliile fac diferenţa – iar genţile Zevo tocmai prin detaliile deosebite reuşesc să se facă remarcate.

Pentru a descoperi întreaga colecţie de genţi din piele naturală, dar şi celelalte accesorii puse la dispoziţie de magazinul online Zevo, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze site-ul oficial al acestuia.