Bucură-ţi deci sufletul şi completează-ţi trusa de frumuseţe cu un dar pe care să ţi-l faci ţie însăţi şi care să-ţi pună în valoare feminitatea.

Dă-i tenului tău... apă

O cantitate suficientă de apă îţi va face tenul să strălucească de prospeţime,iar o formulă hipoalergenică,adaptată oricărui tip de piele,se va dovedi cea mai blândă variantă a unui produs de hidratare. Masca expres Aquaprecis de la Uriage are textura unui gel-cremă lejer,indicat pentru hidratare rapidă şi intensă,iar acidul hialuronic din compoziţie destinde trăsăturile şi le redă instantaneu armonie. Se utilizează de până la două ori pe săptămână,cu sau fără îndepărtarea surplusului.

Şi s-a făcut lumină

Sunt dimineţi în care,oricât de mult te-ai baza pe anticearcănul şi fondul tău de ten,faţa ta tot nu e radioasă,iar urmele de oboseală ori micile imperfecţiuni se încăpăţânează să rămână întipărite pe chip,ca timbrul pe scrisoare. Pentru asta ai nevoie de o loţiune cu efect iluminator,precum cea de la No. 7,pe care o aplici peste fondul de ten. Şi de care te bucuri toată ziua!

Scapă de părul nedorit!

Ah,ce corvoadă să te depilezi cu lama de ras ori cu cremă în fiecare săptămână! Iar acestem două variante nu sunt nici pe departe la fel de dureroase precum epilarea cu ceară. Crema pentru inhibarea creşterii firului de păr din gama Ivyss de la Finesse încetineşte creşterea nesuferitelor fire,reduce iritaţiile pielii,conferindu-i o senzaţie plăcută,şi se poate aplica atât pe corp,cât şi pe faţă. 39 lei

Supertrucul săptămânii Mari Ştefănescu,consilier de frumuseţe Cherie Stylin

„Pentru împrospătarea şi păstrarea culorii părului,blondelor le este indicat să-şi clătească părul cu ceai de muşeţel,şatenelor cu o soluţie din frunze de nuc,iar celor brunete cu ceai de rozmarin.”