Filmul, care este acum în producţie este regizat de Sir Ridley Scott şi spune povestea Patrizia Reggiani şi a căsătoriei sale cu Maurizio Gucci, moştenitorul imperiului Gucci. Reggiani a fost condamnată în 1998 pentru că a pus la cale asasinarea soţului ei.
 
Familia Gucci şi-a exprimat şocul după ce au văzut fotografii făcute de paparazzi la filmări. Din distribuţia filmului mai fac parte Al Paciono, în rolul lui Aldo Gucci, care a jucat un rol cheie în creşterea brandului la nivel internaţional, şi Jared Leto (foto 1 galerie) în rolul lui Paolo Gucci, care a contribuit la crearea faimosulului logo al companiei.

O verişoară a lui Maurizio Gucci (moştenitorul asasinat), a declarat pentru Associated Press că Jared Leto era „oribil şi că se simte jignită", potrivit theguardian.com.

Despre rolul lui Pacino (foto 2 şi 3 galerie), ea a declarat: „Bunicul meu a fost un bărbat foarte frumos, ca toţi bărbaţii din familia Gucci: foarte înalţi, cu ochi albaştri şi foarte elegant. El este interpretat de Al Pacino, care nu este foarte înalt, iar în acele fotografii este gras, scund, foarte urât. Ruşinos, pentru că nu seamănă deloc cu el. Întreaga familie a fost foarte dezamăgită, iar eu vorbesc în numele tuturor”.

Filmul este în producţie în acest moment şi va apărea în luna octombrie. Cântăreaţa Lady Gaga este Patrizia Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Maurizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei. Deşi condamnată, Patrizia Reggiani (foto 4 galerie) neagă şi astăzi crima. Asasinarea lui Maurizio Gucci (46 de ani), în biroul său, şi procesul care a urmat, au captivat Italia la sfârşitul anilor '90.