Simona Halep a avut parte de un moment neplăcut în noaptea de marţi spre miercuri. Contul campioanei de Instagram a fost spart, iar hackerii au postat mai multe mesaje prin care au cerut bani, în numele ei. 

Citeşte şi: Moment neaşteptat pentru Simona Halep pe aeroport! "Vrei să fii soţia mea?"

"Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveţia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicaţia Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebaţi dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de ruşinos", a fost unul dintre mesajele apărute pe contul Simonei.

 

Postarea a fost repede ştearsă, însă lucrurile nu s-au oprit aici. La scurt timp după miezul nopţii, hackerii au lovit din nou, de această dată sub forma unor concursuri, prin intermediul cărora campioana de la Wimbledon şi-ar fi răsplătit fanii.

Simona Halep este în vacanţă în România şi pare că traversează cea mai bună perioadă din viaţa ei, atât pe plan profesional, cât şi personal. A câştigat turneul de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, iar relaţia pe care o are cu Toni Iuruc pare să meargă foarte bine. Cei doi au fost surprinşi pe plajă sărutându-se pătimaş, semn că nu se mai ascund şi că relaţia lor este una oficială. Citeşte mai mult aici despre noul iubit al Simonei Halep.

 

Sursă: digisport.ro