Una dintre aceste foste partenere ale lui Hefner, Holly Madison, a scris în autobiografia ei din 2015, "Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny" (n.r. Prin gaura iepurelui: aventurile intrigante şi poveştile unui fost iepuraş Playboy) că întreaga experienţă i-a cauzat apariţia unei depresii de toată “frumuseţea”.

“Doar înecându-mă puteam scăpa de viaţa ridicolă pe care o aveam”, scrie blondina în cartea ei. “Pur şi simplu nu mai suportam să fiu aşa nefericită!”, a conchis aceasta. Însă ce avea mai exact de îndurat?

Iepuraşii Playboy trebuia să repecte reguli despre cum să arate şi cum să se comporte. Hefner le impusese chiar şi un program zilnic fetelor, de la ora de culcare la adevărate orgii.

Hugh făcea sex cu iubitele lui miercurea şi vinerea, după ce se întorceau din cluburile de noapte, după cum ne informează Buzzfeed. “Era la fel de fiecare dată, pentru că aşa îşi trăieşte el viaţa”, spunea Holly Madison la acea vreme. În timpul acestor orgii bisăptămânale, starletele mimau sexul în grup, unele cu altele, în timp ce una dintre ele făcea sex cu Hefner chiar în mijlocul lor.