Multe zvonuri au roit de-a lungul timpului în jurul relaţiilor pe care Pacino le-a avut. A iubit zeci de femei, unele cunoscute în lumina reflectoarelor, altele cărora nu le-a plăcut statutul de vedetă. Cu un palmares de invidiat, actorul nu şi-a asumat statutul de bărbat însurat, însă în ciuda acestui aspect, Al Pacino are trei copii: o fiică cu profesoara de actorie Jan Tarrant şi gemeni cu actriţa Beverly D’Angelo.

Se spune despre el că a fost „zgârcit‟ cu femeile din viaţa lui, iar cu unele, chiar şi infidel. Să fie acestea motivele pentru care Al Pacino nu s-a însurat niciodată? Iată o parte dintre femeile care i-au marcat viaţa amoroasă lui „The Goodfather‟!

Meital Dohan: „Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân‟ 

Al Pacino şi actriţa de origine israeliană, Meital Dohan (43 de ani), s-au iubit timp de doi ani, începând din anul 2018. Mulţi credeau că, în final, Al Pacino (79 de ani) va ajunge în faţa altarului, însă actriţa a declarat că diferenţa de vârstă, de 36 de ani, dintre ei şi-a spus cuvântul.

De asemenea, actriţa a punctat că Pacino a fost factorul principal pentru despărţire: „Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân. Decalajul de vârstă este dificil, am încercat să neg, dar acum este deja un bărbat în vârstă. Chiar şi cu toată dragostea mea, nu a durat‟, a spus actriţa. De asemenea, Meital a spus despre Pacino că este „zgârcit‟.

Beverly D’Angelo i-a dăruit doi copii