Ştii care este explicaţia la această dilemă? Ai zice că după o zi lungă la serviciu,un duş cald şi relaxant este cea mai bună idee. Dacă mai apare şi partenerul în peisaj,care îţi face un masaj,e practic imposibil să refuzi o partidă de sex,oricât de obosită ai fi.

Tehnici de masaj de relaxare

Este dovedit că,pentru a face dragoste,nu trebuie să fii într-un anume fel,de exemplu,să ai o stare de excitaţie dusă la cote înalte. Pofta vine mâncând,spune o vorbă din popor.

Seara,sex mai des

Ştiai că cele mai multe cupluri fac sex seara,în special între ora 22.00 şi 2.00 am? Te întrebi de ce? Pentru că,dacă stăm să ne gândim din punct de vedere biologic,oamenii pot face sex oricând doresc.

Cu toate acestea,programul zilnic,viaţa socială,nevoia de intimitate şi alţi factori înconjurători ne influenţează şi momentul când facem dragoste. De aceea,seara este preferată pentru sex,atât de femei,cât şi de bărbaţi.

Privind altfel lucrurile,seara nu mai ai treabă cu serviciul,ai mâncat,vasele sunt spălate,prietenii şi familia nu te mai ţin de vorbă,pe scurt tot timpul e al tău şi al iubitului.

Surpriză,şi luni dimineaţă!

Şi mai interesant este că majoritatea oamenilor fac sex în weekend,adică sâmbătă şi duminică,între 23.00 şi 1.00,tot seara,deşi în multe cazuri nu se mai pune problema sarcinilor de serviciu.

Cum depăşeşti 6 situaţii penibile la serviciu

Surprinzator este şi faptul că butonul roşu aferent apetitului sexual se aprinde luni dimineaţa,în jurul orei 6.00. Multe cuplurialeg să se răsfeţe cu o ultimă porţie de dragoste,înainte să înceapă o nouă săptămână plină de provocări.