Să fii feminină, seducătoare, atractivă - acestea sunt calităţile după care un bărbat se dă în vânt şi ar lăsa totul doar pentru a te avea. Două zodii le au şi le folosesc în favoarea lor. Pun bărbaţii pe jar fără nicio remuşcare. Sunt maestre în arta seducţiei. 

 

Săgetător

Nativele Săgetător au privirea magnetică, vocea senzuală şi o graţie în mişcări care poate fermeca pe oricine. O privire fixă este de ajuns ca orice bărbat să devină victimă sigură. Aceste femei se plictisesc extrem de repede şi este posibil ca la un moment dat să nu mai acorde nicio atenţie partenerului.

Preferă aventurile şi se feresc de angajamente pe termen lung, pe care le văd ca pe un blocaj care nu le lasă să se descopere. Niciun bărbat nu este demn de ele sau suficient de interesant ca să le trezească imaginaţia, aşa că atunci când îţi este lumea mai dragă, te vor părăsi fără regret. Totuşi, scurta experienţă cu aceste native te va marca pe viaţă şi nu le vei putea uita prea uşor.

Scorpion

Femeia Scorpion este recunoscută pentru puterea ei de seducţie. Fără să-ţi dai seama, vei pica în plasa ei şi te va face să uiţi toate valorile pe care credeai că le ai. Deşi ai auzit de la alţii cât de periculoasă este, ceva nu te lasă să te îndepărtezi şi o vrei doar pentru tine. Dacă se va simţi constrânsă, te va părăsi şi nu vei mai auzi în veci de ea. Nu încerca să-i ceri explicaţii.

Va primi neîncrederea ta ca pe o insultă la adresa sentimentelor ei. Ştie că dacă vrea să se răzbune, cea mai bună metodă este indiferenţa. Va dispărea din viaţa ta şi te vei trezi plângând de dorul ei. Dacă ai norocul să ai o asemenea femeie în viaţa ta, nu pune întrebări, nu cere explicaţii şi te va face cel mai fericit bărbat.

 

Sursă: divahair.ro