Maddy Jackson are 4 ani şi este fetiţa care a şocat America. Ea a apărut în show-ul "Toddlers & Tiaras",accesorizată cu o perucă de-un blond platinat,o pereche de sâni falşi şi-un posterior artificial. Mama ei,Lindsay,a vrut să-şi transforme copilul în Dolly Parton. Gestul femeii,care obişnuieşte să-şi ducă fiica la concursuri de frumuseţe pentru fetiţe,a stârnit controverse în America,scrie dailymail.co.uk,potrivit Mediafax.

Cât despre vestimentaţie,Lindsay a ales pentru fiica ei o rochie de-un roz strident,care o făcea să arate ca o bombă sexy. Cum era de aşteptat,americanii au fost scandalizaţi să vadă o asemenea apariţie.

Lindsay crede,însă,că pentru unii oameni e prea mult să vadă aşa ceva şi este convinsă că sânii,posteriorul şi blondul platinat sunt atuurile lui Maddy în concursurile de frumuseţe. De acord cu toate astea e şi bunica fetiţei. Aceasta s-a grăbit să explice presei că participările la concursurile de frumuseţe îi aduc fetiţei sume de bani,pentru taxele de şcolarizare şi pentru jucării.

Americanii se arată indignaţi. Dacă acest comportament va influenţa şi alţi copii,care poate vor dori să arate precum Maddy? Imediat s-a creat pe Facebook un grup care a cerut anularea spectacolului.

Presa americană şi-a amintit de un caz similar,acela al unei mame din California,Kerry Campbell,care a recunoscut,cu ceva timp în urmă,că îşi injectează fiica în vârstă de 8 ani cu botox,pentru a face să-i dispară ridurile de expresie. Nesuferitele riduri apăreau pe chipul fetiţei atunci când zâmbea.