Lila Moss, fiica lui Kate şi al omului de afaceri Jefferson Hack, primeşte aplauze şi laude neîncetate de fiecare dată când urcă pe podium. Acest lucru s-a întâmplat şi când a prezentat colecţia Fendi x Versace, la Milan Fashion Week, însă, de data aceasta, a fost admirată din alt motiv.

Modelul la început de drum s-a prezentat pe podium cu pompa ei de insulină şi nu a încercat să o ascundă sub hainele purtate, dimpotrivă, a lăsat-o pe picior, la vedere. Iar acest lucru a fost observat şi încurajat de toţi cei care au o legătură cu această boală.

Tânăra de 18 ani nu a menţionat micul ei „accesoriu” în postarea pe care a făcut-o pe Instagram despre prezentarea Fendi x Versace, însă fanii ei au observat dispozitivul de pe piciorul ei şi au lăudat-o pe vedetă pentru faptul că nu-şi ascunde boala de care suferă.

Dispozitivul de pe piciorul modelului se numeşte Omnipod şi îi oferă posesoarei doza de insulină necesară fără să mai fie nevoie de tot felul de fire, teste şi injecţiile zilnice. Aparatul cu pricina este folosit mai ales în cazul diabetului de tip 1, însă poate fi, de asemenea, utilizat şi de pacienţii cu diabet tip 2, spun specialiştii.