Pentru că vor tot ce este mai bun pentru familia lor şi pentru propria persoană în acelaşi timp, acestea aleg Finette când vine vorba de comandarea lenjeriilor de pat, a pilotelor şi pernelor. Aici pot găsi o varietate de produse pentru fiecare pat din casă, de la cel mai mic, al bebeluşului, până la cel mai mare, cel matrimonial.

Alegerea lenjeriilor pentru fiecare pat din casă

Pentru patul bebeluşului puteţi găsi seturi de lenjerii formate din patru piese, realizate din bumbac 100%. Pentru că fiecare mămică este atentă şi la detalii, puteţi avea certitudinea că cel mic nu va avea nici o iritaţie, deoarece acest material este hipoalergenic şi fiind moale îi va mângâia pielea fină.

Chiar şi pentru paturile de o singură persoană puteţi găsi pentru pitici lenjerii cu diverse personaje din desene animate care îi vor face să îndrăgească orele de somn, lucru care în alte condiţii părea imposibil. Cu siguranţă cei mici vor fi încântaţi de cum arată patul lor şi de fiecare dată când schimbaţi lenjeria vor fi nerăbdători să descopere ce personaj le va fi alături în următoarele seri, să îi vegheze atunci când dorm.

Pentru patul matrimonial puteţi alege un set de lenjerie de pat care să conţină toate cele necesare. Puteţi alege mai dintre diverse materiale din care sunt confecţionate. Modelul, alături de culoare rămâne tot la alegerea voastră, în funcţie de stilul camerei. Regulat apar noi modele pe site de unde puteţi alege.

Importanţa cuverturilor pentru fiecare pat

La Finette puteţi găsi şi o gamă variată de cuverturi de pat dintre care puteţi alege. O cuvertură pentru fiecare pat din casă este foarte importantă deoarece are dublu rol. Redă un aspect plăcut camerei, dar mai important decât atât, protejează lenjeria de pat.

Patul trebuie să fie acel spaţiu curat, ferit de bacterii, în care cei mici şi cei mari să se poată odihni cât mai bine. Un somn liniştit duce şi la o stare de spirit mai bună şi redă şi o stare mai energică. O cuvertură opreşte aşezarea prafului pe pat, îl fereşte de sucuri vărsate, de mâncare şi urme de ciocolată. Este mai simplu de spălat o cuvertură de pat atunci când cei mici o murdăresc, decât să schimbaţi întreaga lenjerie de pat în care abia acum două zile l-aţi înfăţat.

Puteţi găsi la Finette mai multe variante care să aducă şi un plus de aspect pentru cameră. Accesaţi site-ul şi alegeţi ceea ce vă place şi cu siguranţă nu veţi fi dezamăgite mămici!

Contact:

0770 213 601

[email protected]