Recent, Kamara şi Leon au mers din nou în Tucia pentru încă o operaţie. Este cea de-a cincea pe care micuţul o are, însă părinţii speră ca intervenţiile cu celule stem să-l ajute pe cel mic să facă progrese.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah

"Suntem bine, am fost în Turcia câteva zile. Am fost pregătiţi pentru a 5-a intervenţie cu celule stem, care a avut loc pe 22 august, pe 23 ne întoarcem (n.r.: azi). Leon este curajos, voios, super inteligent, aşa cum şi-a arătat progresele din ultima vreme. Din punct de vedere cognitiv este din ce în ce mai bine, este foarte atent la tot ce se întâmplă în jurul lui, comunică foarte bine, la kinetoterapie lucrează mult mai bine de atunci şi drept urmare face progrese, unul dintre ele fiind acela că s-a ridicat şi în fund singur", a povestit Kamara la Pro Tv

Kamara: "Facem tot ce putem să-l ajutăm. Va urma şi o a şasea operaţie"

Şirul intervenţiilor chirurgicale nu se încheie aici pentru Leon, care urmează să fie supus în septembrie la cea de-a şasea operaţie. Faptul că face progrese îi dă speranţă lui Kamara.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

"Se mişcă mult mai repede şi când e vorba să se târască în patru labe, sunt semne bune din partea tuturor terapeuţilor lui care spun că tot ce facem îl ajută enorm. Intervenţiile cu celulele stem l-au făcut mult mai comunicativ şi mai deschis la progrese.  Continuăm să facem la Bucureşti kinetoterapie, ergoterapie, a terminat injecţiile pe care le-a făcut timp de 3 luni, un tratament special, urmează  apoi în septembrie ce-a de-a 6-a intervenţie şi apoi o alungire de muşchi', a mai spus Kamara pentru sursa citată.