Maximilian Toader a primit o veste cumplită chiar în timp ce participa la funeraliile tatălui său, în Cumpăna, Constanţa. Mai exact, el a aflat că prietenul lui Cătălin a murit, în urma unui accident teribil petrecut în Bucureşti. 
 
”Tată, azi te-am văzut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu în sufletul meu! 
 

Odihneşte-te în pace, tată! Meriţi din plin! Ştiu că în momentul ăsta ţi-ai găsit pacea mult căutată! 
Din păcate eu, azi, am primit încă o veste groaznică, tocmai ce am mai pierdut un prieten! Odihneşte-te în pace Cătălin Becheanu! Condoleanţe familiei îndurerate! Nu ştiu ce să mai zic!”, a scris tânărul. 
 
Cătălin Becheanu avea doar 21 de ani şi a murit după ce a fost acroşat de un autocamion în zona Panduri, din Bucureşti. Sportivul care a jucat la RC Flamingo, CSA Steaua şi RC Griviţa se plimba cu bicicleta. 
 

”Am încercat sa digeram evenimentul nefericit in FAMILIE şi sa respectam durerea rudelor. Beche a fost mult prea iubit şi nefericita veste s-a răspândit repede. Un exemplu in societate, caracter deosebit şi pentru noi un coleg considerat indispensabil, Cătălin astăzi îmbogăţeşte cerul cu sufletul lui neîntinat.
 
Nu ii dorim iertarea păcatelor ci mai degrabă odihna veşnica alături de cei ca el, DREPŢI. In memoria şi inima noastră vei rămâne mereu trupul firav , cu o inima imensa. Drum bun, Cătălin Becheanu!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook RC Griviţa.