Flavia Mihăşan şi iubitul ei, Marius Moldovan, au devenit părinţi zilele trecute, în mare secret, iar acum, după ce au ajuns acasă, au făcut totul public.
 
”Dintre toate intâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. Aş scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung!”, a scris Flavia Mihăşan pe una dintre reţelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare iubitul ei ţinând în braţe bebeluşul. 
De asemenea, şi Marius Moldovan a reacţionat după venirea pe lume a fiului său: ”Acum câteva zile am devenit tată cu acte-n regulă. Sentimentul? Wow..ceva de nedescris”, a scris Marius Moldovan.
Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  şi Dani Oţil a participat la un show de talente, are 27 de ani şi este actor, fotomodel şi dansator. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.