Locul de muncă este a două casă pentru mulţi dintre noi. Se poate întâmpla aşadar să pui ochii pe un coleg mai special,cu care comunici mai bine şi de care,de ce nu,te simţi atrasă.

Departe de urechile indiscrete

Multe căsnicii au început la serviciu,aşa că nu ai fi prima interesată de un coleg. Iar flirtul este primul pas pe care îl faci pentru a-i atrage atenţia. Dacă atât el,cât şi tu sunteţi disponibili şi dacă o eventuală relaţie nu e interzisă de angajator,nu este nimic rău să mergeţi mai departe. Totuşi,discreţia e de preferat. Relaţia voastră nu trebuie să se desfăşoare în ochii tuturor,iar cuvintele dulci nu trebuie să ajungă la urechile celor cu care munceşti.

Când trebuie să pui punct?

Sunt situaţii în care un flirt nevinovat poate crea probleme neaşteptate. Dacă unul dintre voi este căsătorit sau dacă cel cu care flirtezi îşi face o impresie greşită,este bine să nu exagerezi. Ba mai mult,se poate ca unii dintre colegii tăi să creadă că între voi există mai mult decât se întâmplă în realitate. Asta duce la bârfe neplăcute care îţi afectează imaginea.