Când vine vorba despre oameni, despre cum ne putem cunoaşte mai bine, ne ajută, într-o mai mică sau mai mare măsură tehnogia, astrologia, psihologia şi alte ştiinţe care dezvăluie detalii despre noi. Suntem diferiţi şi acest lucru este cum nu se poate mai bine pentru noi. Unicitatea ne face frumoşi. Se crede că starea de spirit ne îndreaptă spre anumiţi oameni şi unele lucruri, aşa cum se întâmplă în cazul florilor. Ştiai că în funcţie de florile preferate, poţi fi definit ca persoană?

Crinul indică o personalitate independentă

Dacă îţi place această floare, se poate spune despre tine că eşti o persoană independentă. Nu îţi place să depinzi de cineva şi nu îţi refuzi niciodată puţin timp de răsfăţ. Foarte posibil ca tu să ai o colecţie de invidiat de haine sau de pantofi, la care ţii ca la ochii din cap.

Trandafir, floarea care trădează femeile cu spirit de călătorii şi aventură

Femeile care iubesc trandafirii sunt mereu în căutarea aventurii şi adoră să călătorească. Cele mai multe sunt atrase spre diferite culturi şi tradiţii. Poţi recunoaşte persoanele îndrăgostite de trandafiri după nevoia lor de a fi stilate şi de a capta atenţia celor din jur.

Bujorul este preferat de femeia romantică

Îţi plac bujorii? Dacă eşti căsătorită, înseamnă că ai avut deja o nuntă cu tematică romantică, exact ca în filme. Dacă nu, în mod sigur visezi să faci o nuntă de neuitat, la care să porţi o rochie tip prinţesă. Bujorul este o floare feminină prin excelenţă, importată peste tot prin lume datorită frumuseţii ei.

Magnolia dezvăluie firile creative

Cuceritoarea magnolie înfloreşte o dată pe an, iar florile sale vestesc cu adevărat venirea primăverii. Despre cele cărora le plac magnoliile se poate spune că sunt persoane speciale, înzestrate cu haruri care ţin de creativitate şi care provin din familii solide, cu principii de valori bine puse la punct.

Liliac – pentru femeile care apreciază antichităţile

Parfumul florilor de liliac te îmbată şi te face să visezi frumos? Sau cel mai mult îţi place forma şi culoarea acestei flori? Posibil să ai o slăbiciune pentru antichităţi, de la modă la arhitectură. Stilul garderobei tale este prin definiţie romantic. Cu toate acestea, la fel cum vântul nu doboară arbustul de liliac, aşa nici tu nu te laşi învinsă prea uşor.

Hortensia este floarea femeilor raţionale

Starea ta de spirit se schimbă des şi variat, aşa cum este paletă de culori în care este pictată această plantă. Statistic, şapte din zece femei îndrăgostite de hortensii adoră vara. Eşti o persoană delicată şi, în multe cazuri, iubitoarele de hortensii au în cercul de prieteni oameni care lucrează în domeniul imobiliar sau care sunt interesaţi de protecţia mediului înconjurător. Pe scurt, o femeie căreia îi place să primească hortensii este o persoană cu capul pe umeri, raţională.

Orhideea scoate la iveală o fire misterioasă

Dacă te numeri printre cele cărora le plac orhideele, înseamnă că eşti o persoană misterioasă şi excentrică, atrasă de locuri îndepărtate şi oameni neobişnuiţi. Cu siguranţă tu ai fi încântată să călătoreşti în Noua Zeelandă sau Thailanda.

@shutterstock