Pentru cei care nu ştiu, Florin Busuioc are un fiul pe nume Florin Busuioc Jr. Este copilul rezultat din mariajul cu Marieta, prima lui sotie. Fiul lui Florin Busuioc are 29 de ani şi locuieşte în Târgu-Mureş.

Florin Busuioc, mesaj de la fiul său

Tânărul a încercat, în urmă cu câţiva ani, să se apropie de tatăl său. Dar Florin Busuioc nu a vrut să audă de el. Vedeta PRO TV are doua fete din al doilea său mariaj. Locuieşte cu familia lui, în Bucureşti, şi nu ştie multe despre prima lui familie.

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg.

Cine e fiul lui Florin Busuioc

Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului.

Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, a declarat Busu pentru revista Taifasuri.