Adelina Pestriţu este cunoscută pentru petrecerile extravagante pe care le organizează, fiind atentă la toate detaliile: decor, mâncare aleasă, locaţie. Pentru ziua fiicei ei, a ales o temă preferată de cea mică, inspirată de personajul din desene animate Minnie Mouse. Totul a fost roz, de la baloane, până la scăunele şi măsuţe. Până şi colacele de la piscină au fost nişte flamingo roz.

În condiţiile speciale impuse din cauza pandemiei de coronavirus, Adelina şi soţul ei au invitat doar câţiva prieteni apropiaţi. Cu toate acestea, meniul a fost unul foarte bogat, cu berbecuţ la proţap, bufet suedez cu delicatese, dulciuri şi băuturi la discreţie.

Copiii au avut parte de animatori, care i-au distrat toată ziua, de jucării de pluş supradimensionate, corturi şi perne moi, unde să se joace, dar şi alte surprize, care au făcut ca ziua Zenaidei să fie una memorabilă.

Printre invitaţi s-au numărat Elena Băsescu şi copiii ei. Fata fostului preşedinte Traian Băsescu a purtat un costum roz, asortându-se cu fiica sa. În ceea ce o priveşte pe Adelina, ea a ales o rochie albă, lungă. Spre seară, a preferat să danseze lângă piscină doar în costum de baie. 

Sursa foto: Instagram/@adelina.pestritu