Nu sugerăm că unele celebrităţi şi-au vândut sufletul în schimbul tinereţii şi frumuseţii veşnice, precum personajul Dorian Gray al lui Oscar Wilde, sau că au recurs la tratamente şi Photoshop, ci doar că oameni sigur au gene foarte bune. Orice ar avea, oricine şi-ar dori să le ştie secretele. Să aruncăm o privire asupra celor care nu trebuie să se îngrijoreze că anii trec!

Jennifer Lopez

Cântăreaţa şi actriţa Jennier Lopez a ajuns la vârsta de 51 de ani, dar pare a nu fi îmbătrânit prea mult în ultimii 20 de ani. Este de necrezut cât de puţin s-a schimbat J. Lo în ultimele două decenii.

Rihanna

Era o adolescentă când a apărut primul ei single şi se pare că nu a îmbătrânit o zi. La 17 ani, Rihanna a lansat primul ei album, „Music of the Sun” şi a vândut 2 milioane de exemplare. De atunci, artista a lansat mai multe hituri precum "Umbrella", "Take a Bow", "Disturbia", "We Found Love".

Beyoncé

În anul 2000, cântăreaţa avea 19 ani şi ieşea în evidenţă dintre membrele trupei Destiny's Child. În prezent, are 39 de ani şi încă arată minunat. La 20 de ani distanţă de la începuturile ei alături de Destiny's Child, Beyoncé este un muzician solo de succes, un model feminin şi mamă a 3 copii, Blue, Sir şi Rumi.

Sandra Bullock

Cu siguranţă, ea nu-ţi arată cei 56 de ani. Recent, apreciata actriţă a jucat într-unul dintre cele mai controversate şi urmărite seriale din anul 2018, „Bird Box”.

Mario Lopez

Actorul pe care sigur ţi-l aminteşti din serialul TV „Salvaţi de clopoţel” are 47 de ani, dar arată la fel de tânăr ca atunci când îi admirai ca adolescent. Este încă prieten cu Zack, jucat de Mark-Paul Gosselaar în acelaşi serial „Salvaţi de clopoţel” la al cărui reboot au lucrat amândoi, anul trecut.

Jennifer Aniston

Cu toate că are vârsta de 52 de ani, ar putea părea chiar mai tânără astăzi decât atunci când apărea în serialul „Friends”. De curând, actriţa a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul din „The Morning Show”.

Adam Levine

În prezent, artistul are 42 de ani, dar cu siguranţă nu pare să aibă această vârstă. Formaţia lui Levine, Maroon 5, a lansat primul album în anul 2002. Abia în 2004, muzicianul şi formaţia sa au devenit populari odată cu piesa „She Will Be Loved”. A apărut şi în juriul emisiunii televizate „The Voice”, nu mai puţin de 16 sezoane, apoi a părăsit show-ul în anul 2019.

FOTO: Shutterstock