Aflată în Georgetown, casa de un galben ca untul a fost căminul în care Child şi-a exersat talentul de bucătar, din 1948 până în 1959, când s-a mutat cu soţul ei, Paul Child, în altă locuinţă. Julia a început să gătească faimoasele ei reţete franţuzeşti în 1956, după şederea pe care o avusese la Paris, unde s-a îndrăgostit de preparatele franţuzeşti. Child ajunsese pe bătrânul continent când partenerul ei a fost trimis la Paris într-o delegaţie întinsă pe câţiva ani buni.

Casa din secolul al IXX-lea a fost construită de Edgar Murphy într-o perioadă în care cei mai mulţi vecini erau persoane de culoare, după cum ne informează Washington Post. Child a reamenajat bucătăria şi a instalat un aragaz pe gaz, modelul Garland Model 182, de 400 de dolari, o avere la acea vreme. Îmbunătăţirile aduse principalei camere din casă au făcut posibilă o nouă activitate pe care Julia Child începuse să o îndrăgească – să le înveţe şi pe alte femei să gătească în stilul franţuzesc.    

Cu trei dormitoare şi trei băi, fosta casă a Juliei Child a suferit, de-a lungul vremii, numeroase renovări. Actualul proprietar al clădirii, Rory Veerers-Carter, a cumpărat casa în 2015 şi de-atunci aproape că a făcut-o de nerecunoscut, a modernizat-o pentru a putea fi folosită de următorii proprietari după cum doresc.

La ce preţ a scos-o la vânzare?