Timp de şapte ani, marele sportiv a avut un singur copil, pe Cristiano Ronaldo Jr. apoi, în 2017, avea deja patru copii şi, în numai câteva luni, familia fotbalistului se va extinde la şase progenituri. În octombrie 2021, Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodríguez, au anunţat că aşteaptă gemeni.

„Încântaţi să vă anunţăm că aşteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire şi de-abia aşteptăm să îi întâlnim pe gemenii noştri!”, a scris Cristiano în dreptul postării surprinzătoare, alături de ecografia care demonstrează spusele lui.

Georgina este mama celui mai mic copil al fotbalistului, Alana Martina, în timp ce celelalte două mame ale copiilor vedetei nu sunt cunoscute. Cel mai mare copil al sportivului este Cristianinho sau micuţul Cristiano, care are 11 ani şi s-a născut în San Diego, în iunie 2010, în timp ce Ronaldo era într-o relaţie cu modelul Irina Shayk.

„Cu mare bucurie şi emoţie vă informez că am devenit recent tatăl unui băieţel. Aşa cum am stabilit cu mama copilului, care preferă să rămână anonimă, fiul meu va fi exclusiv în grija mea”, a explicat sportivul care dă de bănuit că a recurs la o mamă surogat ca să devină părinte.


“Oamenii au tot speculat ba că sunt cu o fată, ba cu alta sau că am apelat la o mamă surogat. N-am spus niciodată asta şi nici nu voi spune vreodată”, a declarat acesta în show-ul lui Jonathan Ross.