Deşi asemănători ca înfăţişare, gemenii au de cele mai multe ori personalităţi diferite. Este o bucurie să ai un frate geamăn cu care te poţi completa, căruia îi poţi spune orice, iar el, la rândul lui, să te înţeleagă perfect, pentru că sunteţi de-o seamă şi aveţi acelaşi sânge. Pe scurt, un prieten de nădejde! Când te gândeşti la gemeni celebri, poate îţi sare gândul la celebrul cuplu Mary-Kate şi Ashley Olsen, însă în lumea celebrităţilor există o mulţime de vedete care au fraţi gemeni, mai puţin cunoscuţi. De exemplu, fratele geamăn al lui Rami Malek, îi seamănă izbitor, iar fratele geamăn al lui Scarlett Johansson activează într-un domeniu total diferit faţă de cel al actriţei. Iată câteva dintre starurile de la Hollywood, care au fraţi gemeni!

Scarlett Johansson

Despre Scarlett Johansson ştim multe. Aceasta este una dintre cele mai bune actriţe de la Hollywood, fiind premiată în repetate rânduri pentru activitatea sa. Însă, mai puţin cunoscut este fratele ei geamăn. Hunter Austin Johansson a activat pentru o scurtă perioadă în lumea filmului şi s-a făcut cunoscut în producţiile „Manny&Lo‟ (1996) şi „Entertainment Tonight ‟(1981). Însă, acesta a renunţat între timp la cariera artistică şi s-a orientat spre politică şi activism. Hunter a lucrat la campania preşedintelui Obama, din anul 2008 şi este fondatorul unei organizaţii de mediu.

Rami Malek

Starul din „Bohemian Rhapsody‟, Rami Malek, are un frate care îi seamănă identic pe nume Sami Malek. În anul 2019, Rami l-a adus pe fratele său la Globurile de Aur, iar fanii actorului au fost surprinşi să vadă cât de bine îi seamănă. În ciuda succesului de care se bucură Rami, Sami preferă să stea departe de lumea artistică, acesta lucrând ca profesor la o universitate din SUA.

Vin Diesel

Actorul Vin Diesel din „Fast&Furious‟, pe numele său din buletin Mark Sinclair Vincent, are un frate geamăn pe nume Paul Vincent, iar din câte putem observa din fotografii (foto galerie), din punct de vedere fizic, cei doi nu seamănă foarte mult. Paul şi-a început cariera ca producător, cel mai cunoscut film la care a lucrat în totalitate fiind „Multi-Facial‟, din anul 1995. Totodată, Paul a lucrat o scurtă perioadă şi ca sunetist pentru seria celebră „Fast&Furious‟.

Ashton Kutcher

În timp ce Ashton Kutcher se află de ani de zile în lumina reflectoarelor, fratele său geamăn, Michael Kutcher, este avocat şi stă departe de lumea artistică. Geamănul lui Ashton a avut multe încercări, de-a lungul vieţii - acesta a trecut printr-un transplant de inimă la o vârstă fragedă, fiind diagnosticat, în copilărie, cu paralizie cerebrală. Tocmai din această cauză, Michael lucrează în prezent ca avocat şi ca purtător de cuvânt pentru o fundaţie care se ocupă de persoanele care au trecut prin aceeaşi problemă ca a sa.

Gisele Bündchen

Deşi sora geamănă a fotomodelului Gisele Bündchen, Patricia, a fost şi ea cândva un model cunoscut, Gisele a fost cea care s-a bucurat de mai mult succes. Patricia şi Gisele sunt surori foarte apropiate şi se înţeleg foarte bine - Patricia a renunţat între timp la cariera de model, iar, în prezent, este purtătorul de cuvânt şi managerul surorii sale.

Sursă foto: Instagram / Shutterstock