Artistul Dan Sur a susţinut că este primul rapper care şi-a implantat lanţuri de aur în scalp pentru a crea aspectul unui păr de aur. Rapperul şi producătorul Reggaeton s-a etalat în postările sale de pe reţelele sociale  cu noa lui înfăţişare, dezvăluind ceea ce este probabil cea mai scumpă coafură din lume.

Sur nu este primul artist care a făcut paşi extremi pentru a ieşi din mulţime. La începutul acestui an, Lil Uzi Vert şi-a implantat în frunte un diamant roz. Pe de altă parte, raperul din Brazilia, Renato de Santa, a recurs la operaţii estetice pentru a obţine un „zâmbet de demon”.

Într-un videoclip recent pe TikTok, Dan Sur s-a lăudat cu cei 1,9 milioane de urmăritori şi pentru faptul că este primul om din istorie care a transformat lanţurile de aur în şuviţe de păr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Sur (@dansurig)

Rapperul a ales look-ul pentru a ieşi în evidenţă, dezvăluind într-un alt clip devenit viral că speră ca nimeni să nu încerce să-i copieze stilul. „Adevărul este că am vrut să fac ceva diferit pentru că văd că toată lumea îşi vopseşte părul. Acum, sper că n-o să mă copieze toată lumea”, a afirmat el.

Citeşte şi: Celebrităţi care au apelat la operaţiile estetice. Cindy Crawford: „Calitatea pielii mele se datorează chirurgului estetician‟

Tânărul de 23 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală la începutul acestui an. Nu a dezvăluit cât a costat operaţia, dar nu pare ieftină, deoarece unele dintre lanţurile de aur sunt incrustate cu diamante. „Îl am ca un cârlig care este implantat în scalp. Cârligul are alte cârlige şi toate sunt fixate sub piele. Acesta este părul meu! Păr auriu.”, a declarat el despre procedură. La începutul acestei luni, Sur a lansat videoclipul pentru single-ul numit chiar „Oro”.

Îşi perie „părul” cu pastă de dinţi