Tânăra se injectează cu acid hialuronic, după vizionarea unui tutorial de pe Internet şi recunoaşte că „poate fi periculos”, însă „adoră” să facă asta şi nu se va opri în curând, scrie Daily Mail

Modelul se mândreşte cu peste 160.000 de fani pe Instagram şi spune deschis că nu are „regrete” în ceea ce priveşte aspectul ei fizic exagerat. 

Ea a continuat să explice că foloseşte tutoriale online pentru a-şi administra injecţiile şi a insistat că se comportă „ca un medic”, sterilizând toate echipamentele pentru a evita infecţiile cu bacterii.

„Învăţ online. Eram îngrijorată, dar îmi place să fac asta”, a mai povestit tânăra. 

Când a fost avertizată despre o posibilă infecţie ea a precizat că nu va muri, că oricum va exista un antidot.

„Totul este sterilizat atunci când fac asta, aşa cum fac şi medicii”, explică Anastasiia. 

Când a fost întrebată dacă primeşte mai multă atenţie din partea sexului opus datorită aspectului său extrem, ea a spus: „Bineînţeles, primesc mai multă atenţie, dar nu are de-a face cu pomeţii mei, ci pentru că am devenit mult mai încrezătoare”. 

Mama ei, deşi nu este de acord, Anastasiia este mulţumită de cum arată. 

Chirurgul cosmetician, dr. Alex Karidis, a apărut, de asemenea, într-o emisiune şi a îndemnat publicul să se prezinte la un profesionist calificat care are „cunoştinţe şi experienţă” pentru a face această procedură. 

El a spus: „Există un motiv pentru care substanţele injectabile sunt administrate de practicieni cu experienţă. Ei sunt în măsură datorită cunoştinţelor dobândite”. 

Acesta a ţinut să mai adauge că „există întotdeauna complicaţii care pot apărea chiar şi în cazul practicienilor cu experienţă”.

FOTO Instagram