Marc Jacobs a şocat întreaga lume cu fotografiile postate pe reţelele de socializare, în care este tot bandajat şi învineţit de la cea mai recentă operaţie estetică făcută. Mai mult, designerul de 58 de ani a recunoscut, cu puţin timp înainte, că a început procesul de înfrumuseţare cu mai mult timp înainte.

Fostul creative director de la Louis Vuitton a oferit recent un interviu pentru Vogue, unde a dat dovadă de-o sinceritate binevenită: „Am început să mă operez în urmă cu mai mulţi ani, nu mai ţin minte exact când, dar Steven Meisel mi-a recomandat un medic bun, cunoscut de toată lumea...” Şi de-atunci nici că s-a mai oprit din retuşări pe ici, pe colo, în locurile esenţiale.

Eu n-am ascuns niciodată nimic. Odată am mers la un eveniment cu o şapcă pe cap şi toţi m-au întrebat de ce, iar eu am recunoscut, fără nicio problemă, că-mi făcusem un transplant de păr. Reacţia oamenilor a fost de mirare şi amuzament, nu le venea să creadă că am recunoscut aşa ceva”, a declarat Jacobs.

Marc a postat o imagine cu faţa sa bandajată şi apoi altă fotografie în care se află cu totul într-un pat special cu oxigen, pentru a se vindeca mai repede în urma intervienţiei suferite. După ce a recunoscut procedurile estetice urmate, mai mulţi prieteni de-ai lui din showbiz i-au scris designerului încurajându-l şi lăudând curajul de-a spune adevărul.

„Da, sunt superficial! Şi nu mi se pare nimic în neregulă cu faptul că sunt superficial. Cred că nu trebuie să ne fie ruşine că vrem atenţie, la fel de bine nu cred că avem de ce să ne simţim prost atunci când ne îmbrăcăm frumos şi etalăm un look special. Asta îmi dă mie plăcere – grija pe care mi-o port în orice aspect al vieţii mele. Wellness-ul intern şi extern este extrem de important. Cu cât mă simt mai bine cu mine, cu atât mai bine mă port cu alţii”, conchide acesta.

Foto - Shutterstock, Instagram Mac Jacobs