Brand-ul Victoria’s Secret a fost fondat în anul 1977, la scurt timp după ce CEO-ul companiei, Roy Raymond a încercat să îi cumpere lenjerie intimă soţiei sale, însă a rămas nemulţumit din cauza faptului că lenjeria aflată pe piaţă în acel moment era de calitate inferioară. Acel moment a marcat începutul brand-ului care a devenit cunoscut, în timp, atât pentru calitatea sa, cât şi pentru supermodelele superbe, precum: Elsa Hosk, Adriana Lima sau Gigi Hadid. După ani de prezentări fastuoase, cu modele perfecte, anul acesta brand-ul renunţă la celebrii îngeri de pe podium şi optează pentru un nou tipar de femei inspiraţionale - sportive, antreprenoare sau activiste. Cine sunt acestea?

Valentina Sampaio

Este primul model transgender angajat de Victoria’s Secret şi activistă LGBT (Vezi în galerie foto!). Ea pledează pentru egalitate şi pentru conştientizarea transgender. De-a lungul timpului, a luptat împotriva discriminării persoanelor transgender, din Brazilia, locul în care s-a născut şi unde a copilărit. Când s-a alăturat proiectului, VS Collective, a spus: „Acest brand se angajează să deschidă noi uşi pentru femeile trans ca mine, aşa sărbătorim toate femeile‟, arată brightside.

Eileen Gu

În vârstă de doar 17 ani, Eileen Gu este campioană mondială sportivă, influencer şi model consacrat în rândul tinerilor: „Sunt atât de onorată să fac parte dintr-un grup atât de inspirat de femei şi să lucrez cu un brand care încearcă să rupă graniţele, să se promoveze prin a susţine toate femeile din întreaga lume‟, a spus Eileen.